oyy yerim o kızı ben tatlım valla senin adına sevindim ikilemde olmak çok zor rabbim sağ salim kucağinıza versin meleğinizi
canımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın çok özledim hepinizi ya nerdesiniz hakkaten neoldu bizim topiğe melekleri büyüttünüz ben yerim o cilveli kızını asyam kocaman olmuştur allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin inş darısı bize
ayy isim konusu çok üzüyo beni hala karar veremedik bana da çok dua ettiğini biliyorum bitanem allahım razı olsun çok şükür bizde anne oluyoruz sizin dualarınız sayesinde belkide hepinizi çokkkkkkkkkk seviyorum asyamıda seni de çok öpüyorum
buarada bizde 32+4 olduk oğluşumla rabbim sağ salim kucağimızaa versin yavrularımızı inş yarın dr gidiceez çok özledim minik kuzumu inş herşey yolundadaır bu son haftalar okadar ağır ilerliyoki bide ramazandayız oruç tutmadığım için biraz üzgünüm ama günler çok uzun meleğime kkıyamadım hepinizi çok öpüyorum
gecmıs olsun canım panık yapma sakın kendıne ıyı bak senın bebıs ılgı ıstemıs annesınden🙂
<!-- google_ad_section_start -->Kızlar dr dan geldim, ama gitmeden önce vc gidim dedim bir baktım pembe renkli bişiler gelmiş
ayy nası oldum ama anlatmam, vc de düşüp bayılacaktım nerdeyse, neyse dr a söyledim rengi kırmızı değilse endişelenecek birşey yok dedi, muayene edelim dedi, vajinal jel kullanıyorum ya o tahriş yapmış olabilir dedi içimde birikmiş bir sürü onları temizledi muayene etti, baktı gördük kalbi atıyor, boyutları normal 13 mm olmuş 🙂 yaa bir görseniz gözü bile oluşmuş orda kara bir noktacık 🙂 ellerim yaprak gibiydi gidene kadar, sonra meleğimi görünce kendimi çok iyi hissettim, rahatladım... sonuçta haftasına göre normal dedi herşey sadece ben biraz fazla kilo almışım daha az ye dedi, yediğinin yarısını ye dedi 😀 bulantılarda verdiğim kiloları hemen geri almışım.. 😀<!-- google_ad_section_end -->
canım bende özledım arada gırıp yazıyorum ıste masallah ne cabuk buyumussunuz allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah oglusunu......oruc tabıkı tutma canım gewcen sene bende tutmamıstım kı bebıslerımızın tam kılo alacagı zaman bu zaman saglık olsun borclarını ödersın zaten tatlım......oyy yerim o kızı ben tatlım valla senin adına sevindim ikilemde olmak çok zor rabbim sağ salim kucağinıza versin meleğinizi
canımmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın çok özledim hepinizi ya nerdesiniz hakkaten neoldu bizim topiğe melekleri büyüttünüz ben yerim o cilveli kızını asyam kocaman olmuştur allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin inş darısı bize
ayy isim konusu çok üzüyo beni hala karar veremedik bana da çok dua ettiğini biliyorum bitanem allahım razı olsun çok şükür bizde anne oluyoruz sizin dualarınız sayesinde belkide hepinizi çokkkkkkkkkk seviyorum asyamıda seni de çok öpüyorum
buarada bizde 32+4 olduk oğluşumla rabbim sağ salim kucağimızaa versin yavrularımızı inş yarın dr gidiceez çok özledim minik kuzumu inş herşey yolundadaır bu son haftalar okadar ağır ilerliyoki bide ramazandayız oruç tutmadığım için biraz üzgünüm ama günler çok uzun meleğime kkıyamadım hepinizi çok öpüyorum
lalezarr cnm bnm korkutmuş senin şirin meleğin ama Alalhın izniyle bişiciği yokmuş çok şükür kendini hiç yorma cnm Rabbim sağsalim kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklarımız
gecmıs olsun canım panık yapma sakın kendıne ıyı bak senın bebıs ılgı ıstemıs annesınden🙂
Sanırım öyle oldu tatlım, o bir gelsin ilginin nasıl olduğunu görecek 😀 geçti ama hemen o kadar oldu geçti...
canım bende özledım arada gırıp yazıyorum ıste masallah ne cabuk buyumussunuz allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah oglusunu......oruc tabıkı tutma canım gewcen sene bende tutmamıstım kı bebıslerımızın tam kılo alacagı zaman bu zaman saglık olsun borclarını ödersın zaten tatlım......
<!-- google_ad_section_start -->Kızlar dr dan geldim, ama gitmeden önce vc gidim dedim bir baktım pembe renkli bişiler gelmiş
ayy nası oldum ama anlatmam, vc de düşüp bayılacaktım nerdeyse, neyse dr a söyledim rengi kırmızı değilse endişelenecek birşey yok dedi, muayene edelim dedi, vajinal jel kullanıyorum ya o tahriş yapmış olabilir dedi içimde birikmiş bir sürü onları temizledi muayene etti, baktı gördük kalbi atıyor, boyutları normal 13 mm olmuş 🙂 yaa bir görseniz gözü bile oluşmuş orda kara bir noktacık 🙂 ellerim yaprak gibiydi gidene kadar, sonra meleğimi görünce kendimi çok iyi hissettim, rahatladım... sonuçta haftasına göre normal dedi herşey sadece ben biraz fazla kilo almışım daha az ye dedi, yediğinin yarısını ye dedi 😀 bulantılarda verdiğim kiloları hemen geri almışım.. 😀<!-- google_ad_section_end -->
Kankim maşallah yaaaaaaaa kocaman olmuşsunuz yaaaaa... maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh 😀
lalezarr cnm bnm korkutmuş senin şirin meleğin ama Alalhın izniyle bişiciği yokmuş çok şükür kendini hiç yorma cnm Rabbim sağsalim kucaklamayı nasip etsin hepinize inşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklarımız
canım bende özledım arada gırıp yazıyorum ıste masallah ne cabuk buyumussunuz allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah oglusunu......oruc tabıkı tutma canım gewcen sene bende tutmamıstım kı bebıslerımızın tam kılo alacagı zaman bu zaman saglık olsun borclarını ödersın zaten tatlım......
hepinize merhaba melekler.beni hatırladınzımı..ne güzel yeni haberler var hepinizde.kiminiz doğum yapmış lalezarım hamilee.sabırsızım okadar bekleyişin sonunda kocaman olmuş bile 🙂 ama ben hala yalnızım.hala birşey yok.uzak kalayım burdan dedim kafam rahat olsun dedim ama olmayınca olmuyormuş anladım.doktorumun isteği üzerine korka korka rahim filmine girdim (ki hiç korkulacak bişey yokmuş acı bile hissetmedim)sonra gel tekrar ultrasonda bakalım ona göre tedaviye başlarız artık dedi.1.5.sene oldu.veee polikistik over olduğumu söyledi 🙁🙂(( ilaç verdi şimdi.glokofen ve klomen.birlikte kullan dedi.ondan sonra başka ilaç.oda olmasa başka ilaç.oda olmazsa aşılama..vs.vs..tak etti artık canıma dedim artık doktora..gülüştük falan ama benim içim acıyor
ayy lalezarım okudukça şu iletileri nasıl özeniyorum sana yaa. eski günlerim aklıma geliyo🙂 maşallah miniğine canım o seni terketmez sımsıkı tutunur annesine hiç korkma sen. topiğe girmeyeli aylar oldu yeni üyeler vardır muhtemelen arkadaşlar ben eski üyelerden kısaca unfo 🙂 eski demişken 2 yılım doluyo burada yaw gözlerim yaşardı. neyse bilmeyenler için, hamileliğimin öncesini sonrasını herşeyini burada geçirdim ben. şimdi 7 aylık dünya afacanı bi kızım var. hergün herşeyi rapor ettim benimle aynı ay doğuracak hatunlara. eminegelin, berranur, tatlı cadım, ayyüzlü, papatyam unuttuklarım affetsin, hepinize tekrar selamlar arkadaşlarım🙂 doğuracak olanlar allah kurtarsın, bebek planlayanlar allah gönlünüze göre versin. umarım bir an önce herkes meleğine kavuşur...
canım o resımdekı doga mı?allahım yerım ben onu masallahhhhh.....ayy lalezarım okudukça şu iletileri nasıl özeniyorum sana yaa. eski günlerim aklıma geliyo🙂 maşallah miniğine canım o seni terketmez sımsıkı tutunur annesine hiç korkma sen. topiğe girmeyeli aylar oldu yeni üyeler vardır muhtemelen arkadaşlar ben eski üyelerden kısaca unfo 🙂 eski demişken 2 yılım doluyo burada yaw gözlerim yaşardı. neyse bilmeyenler için, hamileliğimin öncesini sonrasını herşeyini burada geçirdim ben. şimdi 7 aylık dünya afacanı bi kızım var. hergün herşeyi rapor ettim benimle aynı ay doğuracak hatunlara. eminegelin, berranur, tatlı cadım, ayyüzlü, papatyam unuttuklarım affetsin, hepinize tekrar selamlar arkadaşlarım🙂 doğuracak olanlar allah kurtarsın, bebek planlayanlar allah gönlünüze göre versin. umarım bir an önce herkes meleğine kavuşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?