KIZlARRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIM VE SONUC POSITIF.. HAMILEYIM GALIBA HALEN SOK ICINDEYIM.. ELIM AYAGIM BIRBIRINE DOLANDI.. ALLAHIM INSALLAH SORUNSUZ BIR HAMISLIK GECIRMEYI NASIP EDER VE INSALLAH BEKLEYEN HERKESTE EN KISA ZAMANDA GUZEL HABERLER VERIR..
Kizzlar heyecandan ne yaptiysam yazilar cikmamis sadece smileyler cikmis🙂Yazgülüm cok sevindim birtanem.Gözün aydin,cok tebrik ederim tatlim.Allahim sonuna kadar sorunsuz bir gebelik nasib etsin insallah.Cok duygulandim inan.Sanki kendim hamile olmusum gibi.Seni cok cok öpüyorum gülüm...
benimde pek sabit değildi yumurtlamadan sonra 36,3 e düşmüştü çok üzülmüştüm sonra yavaş yavaş yükselmeye başladı inişli çıkışlıydı 2 gün öncede birden yükseldi dün 36,8 di ondan önce 37 çıktı bugünde 36,9 çıktı kaç dereceden 36,3 düşmüştü senin düştükten sonra birden yükselme olduysa yerleşme düşüşü olabilir canım...
herkese günaydın fıstıklar bugün AZADE nin veeeeeee YAZGÜLÜ nün günü AYYÜZLÜ nün sonucunu öğrenme veeeee BERRANUR un yumoşlarını görme günüüüü inşallaaaaah hepininden çoook güzel haberler alırız kızlar...4 gözle bekliyoruzzzzz daffodil canım benim ne güzel sonuçların....maşallaaaaaah...dilerim sonuna kadar hep böyle güzel sonuçlar alırsın bilgemelek canıııııım sen nasılsın nerelerdesin kısssss
cnm saoll yaa çok ttalısın sen varyaaaa yumoşlarımı gördüm inşalalh bebkelrimide görürm bol çalışma verdi doktor ihihihhi hayırlıs artık cnm buarada kafama çok takılan çatlama olayını sordum eğer yumurta çatlamazsa reglimiz 2 ay yada daha fazla süre gelmezmiş zaten yani sanırım bnm yumurtlamam geç oluyomuş öyle dedi.Allahım nolurr buayda bizede nasip eylee nolurrrrrrrrrrrr AMİNNNN hayırlısıyla tabii
KIZlARRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIM VE SONUC POSITIF.. HAMILEYIM GALIBA HALEN SOK ICINDEYIM.. ELIM AYAGIM BIRBIRINE DOLANDI.. ALLAHIM INSALLAH SORUNSUZ BIR HAMISLIK GECIRMEYI NASIP EDER VE INSALLAH BEKLEYEN HERKESTE EN KISA ZAMANDA GUZEL HABERLER VERIR..
canımm bnmm yaaaaaaaaa bak işte zamanı buymuş geldi çok şlükür meleğin seninle çok am çok sevindim yazgülümmm nolur banada dua et bende burda bu mutlu haberi yazabiliiim inşş.tatlım neler yaptın tedavi oluyomuydun takip falan yaptırdınmı çokkk hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş cnmmm
Kizzlar heyecandan ne yaptiysam yazilar cikmamis sadece smileyler cikmis🙂Yazgülüm cok sevindim birtanem.Gözün aydin,cok tebrik ederim tatlim.Allahim sonuna kadar sorunsuz bir gebelik nasib etsin insallah.Cok duygulandim inan.Sanki kendim hamile olmusum gibi.Seni cok cok öpüyorum gülüm...
Allah razi olsun gulum darisi sizlere insallah en kisa zamanda.. seninle yaklasik ayni zamanlarda baslamisiz calismalara insallah en kisa zamanda seninde yuzun guler ve bu defa sorunsuz bir hamilelik gecirirsin. Bende seni cok cok opuyorum
benimde pek sabit değildi yumurtlamadan sonra 36,3 e düşmüştü çok üzülmüştüm sonra yavaş yavaş yükselmeye başladı inişli çıkışlıydı 2 gün öncede birden yükseldi dün 36,8 di ondan önce 37 çıktı bugünde 36,9 çıktı kaç dereceden 36,3 düşmüştü senin düştükten sonra birden yükselme olduysa yerleşme düşüşü olabilir canım...
Canim komik gelecek ama ben daha son 1 haftadir olcuyordum derecemi hihi 🙂 Yani aslinda biraz sacma ama regl olursam regl derecemi bilirim diye basladim olcmeye Azadenin tavsiyesi ile..Ama Rabbim melegimi bu ay gonderdi olcmeye gerek kalmadi cok sukur..
Bu arada hepinize selam sekerler🙂Yazgülümün haberini görünce selam vermeyide unuttum🙂
Tweetycim yazdiklarini okuduktan sonra sendende süphelenmeye basladim tatlim🙂Insallah sende yazgülünün altinda yerini alisin hemsom.
Berranurum rabbim senide benide daha fazla bekletmez insallah artik.Sende uzun zamandir bekleyenlerdensin.Allahim su mübarek günün hürmetine yüzümüze baksin.
herkese hayırlı cumalar kızlar RAbbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bekleyen listesindeki tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlatlar hamişlerimizede sağlıklı gebelikler nasip etsinn inşallahh
Bu arada hepinize selam sekerler🙂Yazgülümün haberini görünce selam vermeyide unuttum🙂
Tweetycim yazdiklarini okuduktan sonra sendende süphelenmeye basladim tatlim🙂Insallah sende yazgülünün altinda yerini alisin hemsom.
Berranurum rabbim senide benide daha fazla bekletmez insallah artik.Sende uzun zamandir bekleyenlerdensin.Allahim su mübarek günün hürmetine yüzümüze baksin.