Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

KIZlARRRRRRRRRRRRRRR SABAH TEST YAPTIM VE SONUC POSITIF.. HAMILEYIM GALIBA HALEN SOK ICINDEYIM.. ELIM AYAGIM BIRBIRINE DOLANDI.. ALLAHIM INSALLAH SORUNSUZ BIR HAMISLIK GECIRMEYI NASIP EDER VE INSALLAH BEKLEYEN HERKESTE EN KISA ZAMANDA GUZEL HABERLER VERIR..

GUNUN ILK BOMBASINI BEN PATLATAYIM DEDIMDE 🙂
SELAM KIZLAR AYYYY NEZAMANDIR GİREMİYODUM HAMİŞLER ÇOĞALMIŞ NEGÜZEL YAZGÜLÜ CANIM BENİM İNAN ÇOK SEVİNDİM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN TATLIM DEFFODİL VE AYYÜZLÜ SİZLERİDE ÇOK TEBRİK EDERİM İNANIN ÇOK SEVİNDİM EN KISA ZAMANDA HERKESİN HAMİŞ KALMASI DİLEĞİYLE:yumurta:

SELAM KIZLAR AYYYY NEZAMANDIR GİREMİYODUM HAMİŞLER ÇOĞALMIŞ NEGÜZEL YAZGÜLÜ CANIM BENİM İNAN ÇOK SEVİNDİM ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN TATLIM DEFFODİL VE AYYÜZLÜ SİZLERİDE ÇOK TEBRİK EDERİM İNANIN ÇOK SEVİNDİM EN KISA ZAMANDA HERKESİN HAMİŞ KALMASI DİLEĞİYLE:yumurta:

Cok sagol gulum bebisin ve sen nasilsiniz? nasil gidiyor hamislik? kac aylik oldunuz?

cok sagol gulum bebisin ve sen nasilsiniz? Nasil gidiyor hamislik? Kac aylik oldunuz?
sağol canım iyiyiz çok şükür oğluşumda iyi allaha şükürler olsun hamişlik gayet güzel gidiyo allah herkese nasip etsin bu duyguları.şuan 15 haftalık olduk yani 4.ayın içindeyiz tatlım sana da gerçekten çok sevindim allah sorunsuz rahat bi hamişlik geçirmeni nasip etsin cicim

sağol canım iyiyiz çok şükür oğluşumda iyi allaha şükürler olsun hamişlik gayet güzel gidiyo allah herkese nasip etsin bu duyguları.şuan 15 haftalık olduk yani 4.ayın içindeyiz tatlım sana da gerçekten çok sevindim allah sorunsuz rahat bi hamişlik geçirmeni nasip etsin cicim

Amin canim sagol insallah bende boyle aylari soyleyecegim doneme kadar sorunsuz girerim..

Cok sagol bitanem ben bu aydan cokta umitli degildim ama Rabbim nasip etti.. ol dedi ve oldu cok sukur..

Oglusunu yerim kiz senin ay ne guzel.. cok heyecanliyim ben su anda..

Canim tum ay mi olctun sen atesini? yumurtladiktan sonra dusmedi degil mi atesin hic? Ay insallah sende guzel bir haber verirsin bize.. hem 4-5 gun gecmeden test yapmayi tavsiye etmiyorum ben.. insanin moralini bozabiliyor.. Insallah sende hamis haberini vereceksin gulum

geçen ayki reglden itibaren ölçüyorum canım yumurtlamadan sonra düştü tabiki zaten düşmesi yumurtlama olmuş anlamına geliyor hormonal bişey yani şuan yüksek bakalım hayırlısı artık 🙂)

Kızlar ben yemeğe gidiyorum öptüm sizi canlarım

Afiyet olsun canim kendine iyi bak.. optum seni..

geçen ayki reglden itibaren ölçüyorum canım yumurtlamadan sonra düştü tabiki zaten düşmesi yumurtlama olmuş anlamına geliyor hormonal bişey yani şuan yüksek bakalım hayırlısı artık 🙂)

regl oldugun gunki derecen kacti fistik? Yuksek durmasi guzel insallah hayirli haberler verirsin bize sende..

Afiyet olsun canim kendine iyi bak.. optum seni..

regl oldugun gunki derecen kacti fistik? Yuksek durmasi guzel insallah hayirli haberler verirsin bize sende..

36,3 ile regl oldum canım tabloma göre günüm dündü geçti ama benim hesabıma göre bugün gelen giden yok çok şükür sabah erkenden gelirdi inş.gelmez de bende size hayırlı haberler veririm canım :pasi::pasi::pasi:

36,3 ile regl oldum canım tabloma göre günüm dündü geçti ama benim hesabıma göre bugün gelen giden yok çok şükür sabah erkenden gelirdi inş.gelmez de bende size hayırlı haberler veririm canım :pasi::pasi::pasi:

Ayyy hadi insallah bacimmm cok mutlu olurum gercekten.. bugun kac cikti demistin?

kiz benim bu hafta icinde 36.3 ciktigi gun bile olmustu.. bugun 36.8 cikti sabah.. pek sabit degildi yani hihi 🙂

Insallah gelmez ben tembih ettim gelme diye ;-)

Geri