Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Allah razi olsun gulum darisi sizlere insallah en kisa zamanda.. seninle yaklasik ayni zamanlarda baslamisiz calismalara insallah en kisa zamanda seninde yuzun guler ve bu defa sorunsuz bir hamilelik gecirirsin. Bende seni cok cok opuyorum :humble:
gözünüz aydın çok sevindim bende darısı herkeze

canımm bnmm yaaaaaaaaa bak işte zamanı buymuş geldi çok şlükür meleğin seninle çok am çok sevindim yazgülümmm nolur banada dua et bende burda bu mutlu haberi yazabiliiim inşş.tatlım neler yaptın tedavi oluyomuydun takip falan yaptırdınmı çokkk hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş cnmmm

Evet gulum Allahima cok sukur geldi melegim insallah sonuna kadarda benimle kalir.. Etmezmiyim bacim her defasinda hepimiz icin ediyorum etmeyede devam edecegim..

Canim istersen bu ay neler yaptigimi yazayim ben;

• reglin 2inci gunu gunde 3-4 tane ac karnina incir yedim, yaklasik 8-9 gun falan.. Sabahlari yiyordum ben kahvaltidan once..
  • sonra bir arkadasim sagolsun baslatti ve Salat-i tefriciye okuduk hep beraber.. Cok tavsiye ediyorum..
  • 21. gunu kan verdim ve progesteron degerlerime bakildi.. sonucum 36 cikmisti.. doktor sadece yumurtlama olmus dedi..
  • ve belkide komik gelecek, belkide bazi arkadaslarimizin icini rahatlatacak.. Yumurtlama haftamda sadece 2 defa iliski oldu.. Yani hergun tabiki daha iyi ama esim ve ben ikimizde calistigimiz icin zor oluyordu ve 2 defada kalmisti.. Rabbimin ol demesi onemli.. O yuzden az oldu, cok oldu diye kendinizi uzmeyin.. Rabbim ol derse 1 defada bile tutacaktir insallah..

Canim benim ben inaniyorum sen ve diger arkadaslarimda en kisa zamanda bizlere guzel haber vereceksiniz,dualarim hepimiz icin.. sizlerinde oyle olsun

Bu arada hepinize selam sekerler🙂Yazgülümün haberini görünce selam vermeyide unuttum🙂
Tweetycim yazdiklarini okuduktan sonra sendende süphelenmeye basladim tatlim🙂Insallah sende yazgülünün altinda yerini alisin hemsom.
Berranurum rabbim senide benide daha fazla bekletmez insallah artik.Sende uzun zamandir bekleyenlerdensin.Allahim su mübarek günün hürmetine yüzümüze baksin.

pazar sabahı yapıcam ben de testi hemen yazarım zaten topiğe inş.Allah söyletmiştir canım benim haziran anne adaylarının arasına bende girerim inşallahhh 🙂 🙂

Evet gulum Allahima cok sukur geldi melegim insallah sonuna kadarda benimle kalir.. Etmezmiyim bacim her defasinda hepimiz icin ediyorum etmeyede devam edecegim..

Canim istersen bu ay neler yaptigimi yazayim ben;

• reglin 2inci gunu gunde 3-4 tane ac karnina incir yedim, yaklasik 8-9 gun falan.. Sabahlari yiyordum ben kahvaltidan once..
  • sonra bir arkadasim sagolsun baslatti ve Salat-i tefriciye okuduk hep beraber.. Cok tavsiye ediyorum..
  • 21. gunu kan verdim ve progesteron degerlerime bakildi.. sonucum 36 cikmisti.. doktor sadece yumurtlama olmus dedi..
  • ve belkide komik gelecek, belkide bazi arkadaslarimizin icini rahatlatacak.. Yumurtlama haftamda sadece 2 defa iliski oldu.. Yani hergun tabiki daha iyi ama esim ve ben ikimizde calistigimiz icin zor oluyordu ve 2 defada kalmisti.. Rabbimin ol demesi onemli.. O yuzden az oldu, cok oldu diye kendinizi uzmeyin.. Rabbim ol derse 1 defada bile tutacaktir insallah..

Canim benim ben inaniyorum sen ve diger arkadaslarimda en kisa zamanda bizlere guzel haber vereceksiniz,dualarim hepimiz icin.. sizlerinde oyle olsun
cnm Allah razı olsun güzel dileklerin için inşallah bizlerde burdan öyle güzel haberler veririz sizlere RAbbim sorunsuz şekilde bebeğini sağlıkla kucağına ladığın günleri göstersin inş.bende buay reglimin 2.gününden itibaren incir yedim ama arada unuttuğum günler oldu en fazla 2 3 tane yedim bugün doktora gittim yumurta geilişimi ii dedi çalışın dedi bakalım nasipte varsa Rabbim ol dediği anda olur inşş her zaman hepiniz duamdasınız.cnm bişi daha sorucam bu 21.günü yapılan test ile yumrutlama olup olmadığına bakkılıyo değilmi yani çatlam olduğunuda belirtiyomu bu test.yumurtlama olması demek yumurtanın olması demek yani değilmi çatlamsıyla alakası varmı bu durumun çok soru sordum cnm başını şişirdim ya kusura bakma

Geri