Evet gulum Allahima cok sukur geldi melegim insallah sonuna kadarda benimle kalir.. Etmezmiyim bacim her defasinda hepimiz icin ediyorum etmeyede devam edecegim..
Canim istersen bu ay neler yaptigimi yazayim ben;
- reglin 2inci gunu gunde 3-4 tane ac karnina incir yedim, yaklasik 8-9 gun falan.. Sabahlari yiyordum ben kahvaltidan once..
- sonra bir arkadasim sagolsun baslatti ve Salat-i tefriciye okuduk hep beraber.. Cok tavsiye ediyorum..
- 21. gunu kan verdim ve progesteron degerlerime bakildi.. sonucum 36 cikmisti.. doktor sadece yumurtlama olmus dedi..
- ve belkide komik gelecek, belkide bazi arkadaslarimizin icini rahatlatacak.. Yumurtlama haftamda sadece 2 defa iliski oldu.. Yani hergun tabiki daha iyi ama esim ve ben ikimizde calistigimiz icin zor oluyordu ve 2 defada kalmisti.. Rabbimin ol demesi onemli.. O yuzden az oldu, cok oldu diye kendinizi uzmeyin.. Rabbim ol derse 1 defada bile tutacaktir insallah..
Canim benim ben inaniyorum sen ve diger arkadaslarimda en kisa zamanda bizlere guzel haber vereceksiniz,dualarim hepimiz icin.. sizlerinde oyle olsun