yani iğneden 36 saat sonra catlaması lazımdı dedi dr bu gün 14 günüm benim adet ilk günden sayarsam sonradan catlama olurmu bilmem birde catlama iğnesi yok burda
selam kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır dün dr gittim yumurta cok güzel gelişmiş iğne olmama ragmen catlamamış yine yıkıldım ya bu gün 14 günüm ama şimdi catlama olurmu bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı ki
hg cnm .sen kalbini ve kafanı rahat tut cnm moralini bozma herşey yoluna girer bende senin gibi cok taktım kafama ama herşeyin başı sabır ve dua cnm bide bakmışsın hamile kalmışsın
selam kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır dün dr gittim yumurta cok güzel gelişmiş iğne olmama ragmen catlamamış yine yıkıldım ya bu gün 14 günüm ama şimdi catlama olurmu bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı ki
kızlar bilgisi olan varsa yazsın okurum be4n şimdi yemek hazırlamalıyım cok üzgünüm yine iğne yoktu tek bulabildim yetersiz gelmiş olabilir dedi dr sonradan catlama yaşayan varmı bana yazın lütfen hepinizi öptüm
hg cnm .sen kalbini ve kafanı rahat tut cnm moralini bozma herşey yoluna girer bende senin gibi cok taktım kafama ama herşeyin başı sabır ve dua cnm bide bakmışsın hamile kalmışsın
kızlar bilgisi olan varsa yazsın okurum be4n şimdi yemek hazırlamalıyım cok üzgünüm yine iğne yoktu tek bulabildim yetersiz gelmiş olabilir dedi dr sonradan catlama yaşayan varmı bana yazın lütfen hepinizi öptüm
Ayşegül .......................... 8 Haziran dileğimmm ................... 8 Haziran duygum_06 .................... 9 Haziran Bilgemelek ................... 10 Haziran Tatlı cadım ................... 10 Haziran Pirenses ...................... 10 Haziran izgil85...........................13 Haziran sılam_nisa .................... 17 Haziran berranur ........................ 23 Haziran lara ................................ 29 Haziran Ecce .............................. 26 Temmuz
<v:shape id=_x0000_i1033 style="WIDTH: 18pt; HEIGHT: 35.25pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_image005.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/hamileyim.gif"></v:imagedata></v:shape><v:shape id=_x0000_i1034 style="WIDTH: 15pt; HEIGHT: 16.5pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_image002.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/nazar.gif"></v:imagedata></v:shape>2009 ADAYLARI ANNE<v:shape id=_x0000_i1035 style="WIDTH: 15pt; HEIGHT: 16.5pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"> <v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_image002.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/nazar.gif"></v:imagedata></v:shape><v:shape id=_x0000_i1036 style="WIDTH: 18pt; HEIGHT: 35.25pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_image005.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/hamileyim.gif"></v:imagedata></v:shape> @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
Şubat ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Nisan ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr) <!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Mayıs ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr) eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --> daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛> Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
HAZİRAN ANNE ADAYLARI
Yazgulu24.......................1 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->[/FONT
cnm ben ialc kullandım iğne vurmadı dokturum ilaclar yumurtalıklarımı cok büyüttü o ay hiç catlama olmadı soraki ay catlama oldu doktur bu ay kesin hamilesin dedi ama hamile kalmadım bende dokturu bıraktım pisikolojim cok bozulmuştu kendime gelene kadar doktura gitmedim başka doktur araştırdım tam doktura başlayacaktım hamile kaldım senden cok zor bişey istiyorum ama sabır ve kafana takma benson 3 aydır kardeşime nişan yapacagız diye hazırlıga başladım bebek calışması devam ediyordu ama kafanda başka şeyler vardı allah yardımcın olsun kafanı rahat tut başka bişey demiyorum sana biraz uzun oldu ama kusura bakma