mimozaciceği
Hamiş Melek
görüşürüz cnm byyMimozacicegim,ben cikiyorum.Teselli edici sözlerin icin tesekkürler.Allaha emanet olun sen ve melegin.Öpüyorum,görüsürüz...
görüşürüz cnm byyMimozacicegim,ben cikiyorum.Teselli edici sözlerin icin tesekkürler.Allaha emanet olun sen ve melegin.Öpüyorum,görüsürüz...
Kimsecikler yok ama ben yinede yazıcam,
Bugün dr gittim, kan tahlilimi istemişti onuda yaptırdım, değerim nihayet 8,9'a düşmüş, dr.um ultrasonla bir kez daha baktı, rahim içi çok temiz dedi, hiç bir sorun gözükmüyor, daha öncelerde görünen minik kistler bile gözükmedi bu kez...
Ayrıca bana düşük hakkında mini bir konferans da verdi, eğer dedi; bütün hamilelikler doğum ile sonuçlansa idi dünyada UCUBE dediğimiz vazo gibi bir sürü insan olurdu, bazen 4-5 aylık olmuş hiç dr gitmemiş kişilerin geldiğini, bunların bebeklerinin kalbinin atmasına rağmen kol, bacak yada diğer organları oluşmadığı için ilaç ile düşük yaptırdıklarımız bile oluyor dedi, her zaman yumurta ile sperm isteğimiz şekilde birleşmeyebiliyor bunun sonucunda oluyor böyle şeyler ve vücut öyle bir sistem ki böyle olumsuzlukları anlayarak gebeliği kendiliğinden sonlandırmak istiyor ve düşüklerde bu nedenle oluşuyor dedi ve beni çok rahatlattı..
Şimdi 25-30 gün sonra adet olacağımı belki biraz önceki adetlerimden farklı olabiliceğini, belki biraz yoğun kanama, yada biraz fazla ağrı olabileceğini ama korkmamam gerektiğini bunların normal olduğunu söyledi,
Şimdi yeni adet günümü tam bilemiyorum ama tahmini dr.un söylemesine göre temmuzun ilk haftalarında olurum sanırım...
Bana adet olup temizlendikten sonra yaptırmam gereken kan tahlilleri yazdı ve kürtajda alınan parçanın pataloji sonuçları ile birlikte gelirsin dedi, birde eşinden sperm testi isteyeceğim dedi, düşüğün nedenlerini araştıracağız, ama büyük bir sorunumuz olduğunu sanmıyorum, durum bunu gösteriyor, rahim temiz fakat yaştan dolayı ufak bir eksiğimiz mevcut olabilir dedi, şimdi artık tahlillerden sonra durumu değerlendirip hamile kalabileceğim zamanı bana söyleyecekmiş...
Valla kızlar öyle rahatladımki bu konuşmadan sonra, omuzlarımdan sanki büyük bir yük kalktı, bide değerimi düşmüş görünce tabiki onada çok sevindim, hiç düşük beta-hcg ye sevinen varmıdır benim gibi bilmem ama ben çok sevindim... 🙂
İşte böyle sizlerle paylaşmak istedim canlarım hepinizi öpüyorum...
Berranurcum sana birşey sormak istiyorum, salatı tefriciye okuyormuşsunuz ya, ben arapça bilmiyorum, türkçe okusak olurmu diye soracaktım... istersen türkçesinden bende biraz okuyabilirim eğer olursa...
Lalezarim,Dr unun verdigi iyi haberler icin sevindim canim.Bununla gecmis olsun insallah.Allah bir daha yasatmasin.Dr un konusunda cok sansliymissin.Anladigim kadariyla bu ilk düsügün ve buna ragmen hemen arastirma yoluna girmesi ve sana uzunca aciklama yapmasi iyi bir Dr oldugunu gösteriyor.
sagol cnmm bizde seni öpüyoruz sende kendine cok iyi bak seni cok iyi anlıyorum cnm inş en kısa zamanda seninde tekrar bebişin olur iyi akşamlar
canım maşallah gelişmeler çook güzel.inş. hakkında hayırlısı olur ve meleğin yakında gelir.
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
<?xml:namespace prefix = v /><v:shape id=_x0000_i1028 style="WIDTH: 33pt; HEIGHT: 21.75pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"></v:shape>
Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi<v:shape id=_x0000_i1031 style="WIDTH: 26.25pt; HEIGHT: 18.75pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_image004.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/dusun.gif"></v:imagedata></v:shape><v:shape id=_x0000_i1032 style="WIDTH: 39.75pt; HEIGHT: 32.25pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_image003.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/d040.gif"></v:imagedata></v:shape>

yavru ceylanlar selam hepinize bayadır girmiyodum beni özlediniz dimi biliyorum özlediniz
ne güzel hamişler çoğalmış allah kucağınıza almayı nasip etsin işl bebişleriniz size sıkı sıkı tutunsun işl
yaaa kızlar biz bu aralar eşimle beraber bi ev alma olayına gircez allah nasip ederse benim içinde şöle işimizin rast gitmesi için okuyabileceğimiz bi dua varsa okuyalımmı ne olur yada ne okusam hangi duayı okusam bilemedim
canım hanı demıstım ben bebıs ayakkabısı aldım kutusunun uzerıne yazdım 9ay sonra gorusuruz babacıgım dıye....bebeıs esyaları artık patık ayakkabı ne olursa sende yaz hanı demıstın ya olursa kopya cekerım dıye yapabılırsın tamam....hadı bakalım ıyı haberlerını beklıyruz doktora da bı gorun bakalım nekadarlıkmıs yıgenımız dıkkat et kendıne hoscakal bu arada hamıs oldum dıye bızı bırakma bozusuruz.....
uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar.
son zamanlarda işlerim çok yoğun ve giremiyorum foruma. haftaya da 7-9 Haziran'da İstanbul dışında olacağım iş için.
fırsat bulmuşken girdim ve güzel haberler gördüm.
yeni hamişlerimiz hepinizi tek tek tebrik ediyor, sorunsuz bir hamilelikle mekelkerinizi kucağınıza almayı diliyorum.
darısı başıma... darısı başıma... darısı başıma... 🙂
darısı isteyen herkesin başınaaaaaaaaa🙂))
herkese hayırlı cumalar kızlar.çook teşekkür ederim. hayırlısı ile bu ay sizinde melekleriniz gelir.doktora gittim.5 haftalık dedi.karından ultrasondan belli belirsiz keseyi gördük.çok farklı bişey.rabbim bu duyguyu sizede yaşatsın inş.çarşamba tekrar gideceğim.bide folic asit verdi.
yazgülü canım senide tebrik ederim.rabbim sağlıklı bi şeki,lde kucağına almayı nasip etsin.
bende buay regl gününden itibaren 15 gün 2 kuru incir yedim.yatakta 10 dk.sağa-sola.toplam 40 dk. yattım.bide saymadım ama ya varis okudum.
YAZGÜLÜMMMMMM canımmmmmm o kadar çok sevindim ki anlatamam, gözlerim doldu... tıpkı kendi hamile olduğumu öğrendiğim an gibi.
Allaha çok şükür, bekledin sabrettin ve meleğin geldi. Gözünüzaydın canımmmmm, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.
İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canımmmmmm, çok öpüyorum sevgilerrrr.
Darısı bekleyen canlarımın başına...
yazgülü ve ayyüzlü arkadaslar tebrık edıyorum çok sevındım sızın adınıza Allah ım saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
iyi geceleeeeeeeeer,
hamile kalan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum.Rabbim kucaklarınada almayı nasip etsin.
kanamalarım arada oluyor cnm ama şükür bebişim iyi.inş bir sorun cıkmazda dünyaya gözlerini acar cnm
LALEZAR cnm bnm olur tabi nie olmasın tatlım Allah razı olsun aslında sayıyı tammalmıştım ama ne kadar çok kişi okrsa okadar güzel bnm için Rabbim kabul eylesin inş cnm 50 tane okuyabilirsen çok sevinirim bende kendi mikratımdan düşerim.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşş en tez vakitte cnm ii gec
YAZGÜLÜÜÜ GEL BURAYA YİYCEM SENİ ÇOK ÇOK TEBRİKLER BİTANEM AŞKIMMM CANIM CİĞERİM BENİMM KISS BUGÜN BANA ÖYLE GÜZEL BİR HABER VERDİNKİ ÇOK MUTLUYUM BİTANEM RABBİM TAMAMMINA ERDİRSİN SORUNSUZ BİR HAMİŞLİK GEÇİR İNŞ GÜZEL GÖZLÜ MELEĞİMM:meri::meri:
:meçhul::meçhul:😱rkide:😱rkide:
:tasu::tasu:
😀ancing_angry:😀ancing_angry:😀ancing_angry::esra::esra::esra::esra: