hg cnm .sen kalbini ve kafanı rahat tut cnm moralini bozma herşey yoluna girer bende senin gibi cok taktım kafama ama herşeyin başı sabır ve dua cnm bide bakmışsın hamile kalmışsınselam kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır dün dr gittim yumurta cok güzel gelişmiş iğne olmama ragmen catlamamış yine yıkıldım ya bu gün 14 günüm ama şimdi catlama olurmu bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı ki
Hosgeldin kuzum.Malesef bu konu hakkinda bir bilgim yok.Ama eninde sonunda catlamazmi yaa?selam kızlar nasılsınız giremedim ne zamandır dün dr gittim yumurta cok güzel gelişmiş iğne olmama ragmen catlamamış yine yıkıldım ya bu gün 14 günüm ama şimdi catlama olurmu bilmiyorum böyle bişey yaşayan varmı ki
Zaten Dr da dentnurse e ayni seyleri tavsiye tmis.Kafasini rahatlatmasini ama dile kolay malesefhg cnm .sen kalbini ve kafanı rahat tut cnm moralini bozma herşey yoluna girer bende senin gibi cok taktım kafama ama herşeyin başı sabır ve dua cnm bide bakmışsın hamile kalmışsın
Bizde seni öptük kuzum.Mimozaciceginin dedigi gibi icini ferah tut canim.Allah büyüktür...kızlar bilgisi olan varsa yazsın okurum be4n şimdi yemek hazırlamalıyım cok üzgünüm yine iğne yoktu tek bulabildim yetersiz gelmiş olabilir dedi dr sonradan catlama yaşayan varmı bana yazın lütfen hepinizi öptüm
Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi
<?xml:namespace prefix = v /><v:shape id=_x0000_i1028 style="WIDTH: 33pt; HEIGHT: 21.75pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"></v:shape>
Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi<v:shape id=_x0000_i1031 style="WIDTH: 26.25pt; HEIGHT: 18.75pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_image004.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/dusun.gif"></v:imagedata></v:shape><v:shape id=_x0000_i1032 style="WIDTH: 39.75pt; HEIGHT: 32.25pt" alt="Mercimek Sevdalıları" type="#_x0000_t75"><v:imagedata src="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cnazan%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_image003.gif" o:href="https://www.meleklermekani.com/images/smilies/d040.gif"></v:imagedata></v:shape>

cnm ben ialc kullandım iğne vurmadı dokturum ilaclar yumurtalıklarımı cok büyüttü o ay hiç catlama olmadı soraki ay catlama oldu doktur bu ay kesin hamilesin dedi ama hamile kalmadım bende dokturu bıraktım pisikolojim cok bozulmuştu kendime gelene kadar doktura gitmedim başka doktur araştırdım tam doktura başlayacaktım hamile kaldım senden cok zor bişey istiyorum ama sabır ve kafana takma benson 3 aydır kardeşime nişan yapacagız diye hazırlıga başladım bebek calışması devam ediyordu ama kafanda başka şeyler vardı allah yardımcın olsun kafanı rahat tut başka bişey demiyorum sana biraz uzun oldu ama kusura bakmakızlar bilgisi olan varsa yazsın okurum be4n şimdi yemek hazırlamalıyım cok üzgünüm yine iğne yoktu tek bulabildim yetersiz gelmiş olabilir dedi dr sonradan catlama yaşayan varmı bana yazın lütfen hepinizi öptüm