görüşürüz fısıtığım Allah senden de razı olsun öptm çok aeol gülümherkese ii pazarlar
herkesin recep ayı mübarek olsun...Rabbim bu ayı en iyi şekilde değerlendiren kullarından eylesin
berranurrrr gözümün nuru ne güzel şeyler paylaşmışsın Allah razı olsun canım benim
yazgülü gülüüüm inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın Allah cc ın izniyle canım benim ne olur üzme kendini
larammm canım bitanem geçmişler olsun...en sonunda hayırlısıyla atlatmışsın ameliyatı inşallah beklediğin sonuçlarda güzel çıkar canım benim
canlar öpüyorum herkesi görüşürüz tekrar
"Recep ayı Allahın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır." (Aclûnî, Keşful-Hafâ, 1/423)
mübarek üç ayların bugün başlangıcı olan Raceb ayına girdik arkadaşlarım Rabbim REceb ayının hürmetine bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah hepmizin üç ayları mübarek olsunn
kızlar selam ben geldımmmmm hemen actım ve gelısmelerı yazayım dedım sızlere.....bılıyosunuz ayın 10u regl gunumdu..ne agrı var ne belırtı sadece goguslerde bıraz acı vardı neyse bekledım bekledım gelmedı ılk gun gectı benımkı hıc sekmezdıııııı normalde ve ıkıncı gunde gectı dayanamadım test aldım ve yaptım pozıtıf cıktıııı hamıleyım galıba sanırsam🙂 hemen doktordan randevu alıp gdecegım merak edıyorum nekadarlıkmıs nasılmıs bebısım....ınsallah bı aksılık olmaz bugunde yola cıktık eve geldık ama korkarak geldımmmm bısey olcak dıye cok sallandım ınsallah bır sorun olmaz en kısa zamanda gorusuruz kızlar gelısmelerı yazarım kan testı olmadıgı ıcın daha ınanamıyorum pembeden de otedeydı test kıpkırmızıydı resmen suan ama korkum sevıncımden çokkk.... sankı tekrar benı bırakıp gıdecekmıs gıbı telas var ıcımde canlarım dualarınıza ıhtıyacım var.....hamıleyım ama suan ınanamıyorummmmmmm.......gorusuruz....herkese ıyı aksamlar....
tebrik ederim cnm darısı butun bekleyenlerekızlar selam ben geldımmmmm hemen actım ve gelısmelerı yazayım dedım sızlere.....bılıyosunuz ayın 10u regl gunumdu..ne agrı var ne belırtı sadece goguslerde bıraz acı vardı neyse bekledım bekledım gelmedı ılk gun gectı benımkı hıc sekmezdıııııı normalde ve ıkıncı gunde gectı dayanamadım test aldım ve yaptım pozıtıf cıktıııı hamıleyım galıba sanırsam🙂 hemen doktordan randevu alıp gdecegım merak edıyorum nekadarlıkmıs nasılmıs bebısım....ınsallah bı aksılık olmaz bugunde yola cıktık eve geldık ama korkarak geldımmmm bısey olcak dıye cok sallandım ınsallah bır sorun olmaz en kısa zamanda gorusuruz kızlar gelısmelerı yazarım kan testı olmadıgı ıcın daha ınanamıyorum pembeden de otedeydı test kıpkırmızıydı resmen suan ama korkum sevıncımden çokkk.... sankı tekrar benı bırakıp gıdecekmıs gıbı telas var ıcımde canlarım dualarınıza ıhtıyacım var.....hamıleyım ama suan ınanamıyorummmmmmm.......gorusuruz....herkese ıyı aksamlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?