Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Yine mübarek üç aylardan ilki olan Receb ayının önemi ve değeri hakkında Enes b. Malik ( radyallahü anh)'dan şöyle rivayet edilir: Receb ayı girdiğinde Hazreti Peygamber şöyle derdi: "Allahım! Recep ve Şaban'ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır." (Ahmed bin Hanbel, Müsned, 1/259)

Receb büyük bir aydır. Allah bu ayda hasenatı kat kat eder. Receb ayında bir gün oruç tutana, bir yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur. 7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır. 8 gün oruç tutana Cennetin 8 kapısı açılır. On gün oruç tutana, Allah istediğini verir. 15 gün oruç tutana, bir münadi, Geçmiş günahların affoldur der. Receb ayında Allahü teâlâ Nuh aleyhisselamı gemiye bindirdi ve o da, Receb ayını oruçlu geçirdi. Yanındakilere de oruç tutmalarını emretti. [Taberânî]

“Recep Allah”ın ayı, şaban benim ayım, ramazan da ümmetimin ayıdır.”
“Ey Allah’ım! Recep ve şabanı bize mübarek kıl, bizi ramazana kavuştur.”
Bu aylar mübarek gecelerle doludur. Recep ayının ilk cuma gecesi, regaib gecesi, yirmi yedinci gecesi de mirac gecesidir. Şaban ayının on beşinci gecesi berat gecesi, ramazan ayının yirmi yedinci gecesi de kadir gecesidir.
Zünnun-i Mısri şöyle der:
“Recep tohum ekme, şaban sulama, ramazan ise hasat ayıdır.”

herkese ii pazarlar
herkesin recep ayı mübarek olsun...Rabbim bu ayı en iyi şekilde değerlendiren kullarından eylesin
berranurrrr gözümün nuru ne güzel şeyler paylaşmışsın Allah razı olsun canım benim
yazgülü gülüüüm inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın Allah cc ın izniyle canım benim ne olur üzme kendini
larammm canım bitanem geçmişler olsun...en sonunda hayırlısıyla atlatmışsın ameliyatı inşallah beklediğin sonuçlarda güzel çıkar canım benim
canlar öpüyorum herkesi görüşürüz tekrar

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Tatlı cadım ................... 10 Haziran
izgil85...........................13 Haziran
<V>😕</V>:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

sılam_nisa .................... 17 Haziran
berranur ........................ 23 Haziran
lara ................................ 29 Haziran
Ecce .................................27Haziran
dileğimmm .................... 3 Temmuz
Ayşegül...........................8Temmuz
Bilgemelek .....................8 Temmuz
duygum_06 ....................8 Temmuz
Pirenses...........................10 Temmuz

<V>😕</V>2009 ANNE ADAYLARI <V>😕:leylek
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr)
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V>😕</V>2010 ANNE ADAYLARI <V>😕</V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
Yazgulu24...............................1 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

<!-- google_ad_section_end -->

herkese ii pazarlar
herkesin recep ayı mübarek olsun...Rabbim bu ayı en iyi şekilde değerlendiren kullarından eylesin
berranurrrr gözümün nuru ne güzel şeyler paylaşmışsın Allah razı olsun canım benim
yazgülü gülüüüm inşallah çok güzel sonuçlar alacaksın Allah cc ın izniyle canım benim ne olur üzme kendini
larammm canım bitanem geçmişler olsun...en sonunda hayırlısıyla atlatmışsın ameliyatı inşallah beklediğin sonuçlarda güzel çıkar canım benim
canlar öpüyorum herkesi görüşürüz tekrar
görüşürüz fısıtığım Allah senden de razı olsun öptm çok aeol gülüm

"Recep ayı Allahın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan da ümmetimin ayıdır." (Aclûnî, Keşful-Hafâ, 1/423)

mübarek üç ayların bugün başlangıcı olan Raceb ayına girdik arkadaşlarım Rabbim REceb ayının hürmetine bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah hepmizin üç ayları mübarek olsunn

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn çok sağol canım bu güzel paylaşımın için.

Herkesin Recep ayı mübarek olsun, bol dualı ve bol bebekli olsun inşallahhhhhhhhh.

kızlar selam ben geldımmmmm hemen actım ve gelısmelerı yazayım dedım sızlere.....bılıyosunuz ayın 10u regl gunumdu..ne agrı var ne belırtı sadece goguslerde bıraz acı vardı neyse bekledım bekledım gelmedı ılk gun gectı benımkı hıc sekmezdıııııı normalde ve ıkıncı gunde gectı dayanamadım test aldım ve yaptım pozıtıf cıktıııı hamıleyım galıba sanırsam🙂 hemen doktordan randevu alıp gdecegım merak edıyorum nekadarlıkmıs nasılmıs bebısım....ınsallah bı aksılık olmaz bugunde yola cıktık eve geldık ama korkarak geldımmmm bısey olcak dıye cok sallandım ınsallah bır sorun olmaz en kısa zamanda gorusuruz kızlar gelısmelerı yazarım kan testı olmadıgı ıcın daha ınanamıyorum pembeden de otedeydı test kıpkırmızıydı resmen suan ama korkum sevıncımden çokkk.... sankı tekrar benı bırakıp gıdecekmıs gıbı telas var ıcımde canlarım dualarınıza ıhtıyacım var.....hamıleyım ama suan ınanamıyorummmmmmm.......gorusuruz....herkese ıyı aksamlar....

kızlar selam ben geldımmmmm hemen actım ve gelısmelerı yazayım dedım sızlere.....bılıyosunuz ayın 10u regl gunumdu..ne agrı var ne belırtı sadece goguslerde bıraz acı vardı neyse bekledım bekledım gelmedı ılk gun gectı benımkı hıc sekmezdıııııı normalde ve ıkıncı gunde gectı dayanamadım test aldım ve yaptım pozıtıf cıktıııı hamıleyım galıba sanırsam🙂 hemen doktordan randevu alıp gdecegım merak edıyorum nekadarlıkmıs nasılmıs bebısım....ınsallah bı aksılık olmaz bugunde yola cıktık eve geldık ama korkarak geldımmmm bısey olcak dıye cok sallandım ınsallah bır sorun olmaz en kısa zamanda gorusuruz kızlar gelısmelerı yazarım kan testı olmadıgı ıcın daha ınanamıyorum pembeden de otedeydı test kıpkırmızıydı resmen suan ama korkum sevıncımden çokkk.... sankı tekrar benı bırakıp gıdecekmıs gıbı telas var ıcımde canlarım dualarınıza ıhtıyacım var.....hamıleyım ama suan ınanamıyorummmmmmm.......gorusuruz....herkese ıyı aksamlar....

çoooooooook sevindim canım tebrik ederim.ilk kutlayanda ben olayım🙂inş. sorunsuz bir hamişlik yaşarsın.heyecan yapman çok normal.inş.kan değerlerinde çoooooook yüksek çıkar.dualarımız seninle.....:pasi::pasi::pasi:

tebrik ederim cnm darısı butun bekleyenlere

Geri