Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kizlar,bugün hastaneden ciktim.Ameliyati atlattim cok sükür.Düsüklerimin sebebine rastlanamadi.Yani rahim ici polip yara filan yokmus.Ama sag tüpüm tikaliymis kizlar.Dr farkinda olmadan bir enfeksiyon gecirmissin dedi.Bu 1,5 yildir hamile kalamamami acikliyor.Rahim tabakasini incelemek icin aldiklari parcanin incelenmesi bir hafta sürermis.Dikislerimi aldirmaya gidince sonucunu ögrenrbilecegim.Biraz daha iyi olunca tekrar yazarim.Beni düsünüp dualarinda unutmayan tüm can dostlarima tesekkür ediyorum.Iyiki varsiniz.Allahim hepimizin muradini versin insallah...
çok şükür Rabbime Laram bu engelide hayırlısıyla aştın çok şükür geçmiş olsun canımcımm hep aklımdaydın ve dualarımda çok sevindim bittiğine inşallah alınan parçadanda iyi sonuçlar alırsın öpt canım...

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Tatlı cadım ................... 10 Haziran

<V>😕</V>:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

izgil85...........................13 Haziran
sılam_nisa .................... 17 Haziran
berranur ........................ 23 Haziran
lara ................................ 29 Haziran
Ecce ..............................27Haziran
dileğimmm .................... 3 Temmuz
Ayşegül............................8Temmuz
Bilgemelek ..................... 8 Temmuz
duygum_06 .......................8 Temmuz
Pirenses............................. 10 Temmuz

<V>😕</V>2009 ANNE ADAYLARI <V>😕:leylek
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr)
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V>😕</V>2010 ANNE ADAYLARI <V>😕</V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
Yazgulu24...............................1 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

<!-- google_ad_section_end -->

</V>

canım çok sevindim aklım sende kalmıştı... inşallah değerlerin çooookkk yükselir. bence yine söylüyorum geç döllenme olmuş olabilir. şimdi moralini bozup bebeğini üzme, sadece rabbimize dua et canım, benim dualarımda seninle...
bu arada dış gebelik olsa kasıklarında acı gibi ağrılar hissetmen gerekirdi ama çok şükür olmamış. çünkü tüplere baskı yaparmış.
senin reglin düzensizdi, yumurtlaman geç olmuş olabilir. her ihtimali göz et canım benim.

rabbim yardımcın olsun...

Insallah oyle olur canim 1 hafta nasil sabredecegim bilemiyorum ama galiba baska caremde yok 🙁 Insallah haftaya size guzel haberler veririm..

Lutfen dualarinda beni unutma canim benim... Cok sukur agrim yok su anda.. insallahta olmazda melegim kendini gosterir en kisa zamanda..

cnm senin adına cok sevindim dış gebelik yokya inş degerlerin haftaya düzelir sen moralini yüksek tut cnm meleğini üzme allahın izniyle herşey yoluna girecek ve sende göreceksin meleğini bütün dualarımız seninle kendine cok iyi bakkk:yumurta:

Dis gebelik lafini duyunca cok korkmustum Rabbim insallah kimseye yasatmaz oyle birsey.. Moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.. esimde bana destek oluyor sag olsun.. uzuldugu halde hic belli etmemeye calisiyor..

Allah razi olsun.. akliniza geldikce dualarinizi eksik etmeyin.. cok ihtiyacim var.. Allahim hepimizin diledigini versin..

selam kızlar.
sizleri çok özlemişim yaaaa.

papatyammm, unforgiven tebrik ediyorum hepinizi canlarım.
Yazgülü inşallah güzel haberler alırsın canım.

hepiniz sağlıkla, hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarsınız inşallah

Insallah canim sagol.. insallah sendende guzel haberler aliriz..

yazgulu cok uzuldum ama dıalarım senınle allahın izni ile nişi olamayacak sanada bebeişini senınkı bıraz nazlıdır ondan oyle oldu benım 4 haftamda degerım 258 di

Sagol canim.. insallah oyle olur.. beklemekten baska yapabilecek birseyim yok malesef..

amiiiiiiiinnnn inşallahhh canım...
maşallah canım büyümüş çok sevindim, çok şükür keseyi de görmüşsünüz.
oooo tosunum benim 🙂 ye ye şimdiden... belki sonra bulantın olur yiyemezsin.
olsun canım sırt üstü yat bol bol... bebişin güzelce yerleşir hem. bu aralar iş falan yapma kendine çok dikkat et.

biz iyiyiz çok şükür, bulantılarım azaldı gibi. fena değil bakalım... 13+3 olduk :nazar:

Masallah teyzesinin bitanesine.. Allahim kucagina aldigin gunleride gostersin insallah..

aylardır bende hastaneye gidiyorum moralimiz bozuk olunca daha çok etkileniyoruz vucutta bizde ama ister istemez rahat olamıyoruz tabi

Evet canim gercekten yiprandigimi hissediyorum artik.. kendim unutuyorum bazen bebek dusunmekten.. Rabbim sonunda cift cizgiyi gosterdi bana ama iste simdide degerim yukselecekmi korkum var.. Hakkimizda hayirlisi olsun..

cnm bence korkulacak bişey yoktur inşallah seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım 4 haftalıktım dra gittiğimde yani baya bi erken ozaman 26,26 çıkmıştı kan değerim 2-3gün sonra tekrarladık baktık 126,2 olmuştu dr bana dış gebelik olabilir büyük ihtimal dedi hiç ümit verici konuşmadı 1 hafta sonra tekrarladık allaha çok şükür 2300 e yükselmişti yani ozaman 6 haftalıktım kese görünmüştü çok şüküryani büyük bi ihtimal senin geç döllenme benim gibi mesela şuan benim 17.haftada olmam lazım ama 16. Haftadayım şuanki drum geç döllenme dedi ve doğum tarihimide normalinkinden 1 hafta sonraya verdi.içini rahat tut cnm allahın izni ile meleğine bişey olmayacak

Sen baya erken gitmissn canim benim.. benim hesaplarima gore 6 haftalikti insallah gec dollenmedir ve melegimi gorurum haftaya.. Allahim hakkimizda hayirlisini versin.. benimkide hic umit verici konusmadi hatta cok moralim bozuldu.. ama yinede doktor mecburen en kotusunede hazirlamak istiyor hastasini.. umit verse belkide bosa umitlenecegiz.. en azindan hersey yoluna girerse cok cok sevinirim..

sagol verdigin bilgiler icin tatlim..

Yazgülü canım, değerin düşük evet bu değerle kese görünmez, benim değerim 4570 olduğu halde bile bişi görememiştik, gerçi 4570 değer olduğunda benim düşük gerçekleşmişti yani aynı gün test yapılmıştı, belkide bu yüzden göremedik bilemiyorum, arkadaşlarda bahsetmiş adetin düzensiz olduğu için geç yumurtlama sonucu olması kuvvetle muhtemel, genelde 4. haftalarda değer 1000 ila 30.000 cıvarlarında olması gerek, senin değerine göre ise bebeğin henüz 3 haftalık kadar, referans aralıklarını yazayım sana;

1-2 hafta .......... 16.00-156.00
2-3 hafta .......... 101.00-4870.00
3-4 hafta .......... 1110.00-31500.00
4-5 hafta .......... 2560.00-82300.00
5-6 hafta .......... 23100.00-151000.00
6-7 hafta .......... 27300.00-233000.00
7-11 hafta ........ 20900.00-291000.00
16-21 hafta ...... 4720.00-80100.00
21-39 hafta ...... 2700.00-78100.00

Değerin 5000 in üzerine çıkmadan kesenin görünme ihtimali düşük... Hergün %66 oranında artması gerek, 355 e göre kaba bir hesap yaparsak değerinin 355 çıktığı ilk günü 1 olarak saydığımızda tam 7 gün sonra değerin 7432 gibi bir rakama ulaşması lazım canım, ama biraz daha az olabilir,

İnşallah bi dahaki kan testinde değerini bu kadar yükselmiş görür ve kesenide görürsün canım, bu hayal kırıklığnı çok kısa süre önce yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni, ama inşallah sen benim yaşadıklarımı yaşamaz sorunsuz bir gebelik geçirirsin tatlım...

Canim ya ne guzelde arastirmissin benim icin.. cok sagol gulum insallah degerlerim haftaya kadar yukselirde benim nazli melegim kendini gosterir.. Cok korkuyorum baska birsey olmasindan.. Birde rahimde kist gordu doktor.. o da moralimi bozdu.. Normal mi sizce kizlar hamileyken rahimde kist olur mu?

Allahim en kisa zamanda sana ve bekleyen herkese meleklerimize sag selamet kavusmayi nasip etsin..

opuyorum seni

Kizlar,bugün hastaneden ciktim.Ameliyati atlattim cok sükür.Düsüklerimin sebebine rastlanamadi.Yani rahim ici polip yara filan yokmus.Ama sag tüpüm tikaliymis kizlar.Dr farkinda olmadan bir enfeksiyon gecirmissin dedi.Bu 1,5 yildir hamile kalamamami acikliyor.Rahim tabakasini incelemek icin aldiklari parcanin incelenmesi bir hafta sürermis.Dikislerimi aldirmaya gidince sonucunu ögrenrbilecegim.Biraz daha iyi olunca tekrar yazarim.Beni düsünüp dualarinda unutmayan tüm can dostlarima tesekkür ediyorum.Iyiki varsiniz.Allahim hepimizin muradini versin insallah...

canim cok cok gecmis olsun.. kendi derdimden sanada yazamadim Allahim insallah en kisa zamanda melegini gonderir sana.. ve bu defa SIKI SIKI tutunur annesine..

Dikkat et kendine.. cok cok opuyorum seni

:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

Tatlı cadım ................... 10 Haziran
izgil85...........................13 Haziran
<V>😕</V>:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

sılam_nisa .................... 17 Haziran
berranur ........................ 23 Haziran
lara ................................ 29 Haziran
Ecce .................................27Haziran
dileğimmm .................... 3 Temmuz
Ayşegül...........................8Temmuz
Bilgemelek .....................8 Temmuz
duygum_06 ....................8 Temmuz
Pirenses...........................10 Temmuz

<V>😕</V>2009 ANNE ADAYLARI <V>😕:leylek
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr)
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V>😕</V>2010 ANNE ADAYLARI <V>😕</V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?xml:namespace prefix = o /><o😛></o😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
Yazgulu24...............................1 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

<!-- google_ad_section_end -->

</V>

Geri