iyim cnm sen nasılsın kasık agrıları normal cnm hatta benim sürekli oldu ben adet görecem diye bekledim bile:minik:.doktur hamilesin dediğinde agrılarım var dedim normal bazılarında olur böyle dedi.benim şuan azaldı cnm arada gelip gidiyor korkma
kızlarrrrr emınecım ve mımoza cıcegım....ıkınızıde bısey daha soracagım gercı yarın doktora yıne soracagım sorular arasında ama ılk sıze bır sorayım doktor ılıskı yasakladımı bu donemde pekı?
kızlarrrrr emınecım ve mımoza cıcegım....ıkınızıde bısey daha soracagım gercı yarın doktora yıne soracagım sorular arasında ama ılk sıze bır sorayım doktor ılıskı yasakladımı bu donemde pekı?
doktor dogru soylemıs ama bu sürec hamılelık yanı okadar zor bır surec kı bana gore sankı hersey bu donemde pamuk ıplıgıne baglı heran bısey olma ıhtımalı yuksekmıs gıbı gelıyor bırde benım yapım pımpırıklıyım bıraz ondan da kaynaklanıyor🙂bendee lısteledım ınan neler soracagımı....anne olm ak cok zor canım yaaa sımdıden basladık....🙂saglıklı olsunlarda ıanan akla hıcbısey gelmez ıste ozaman tadını cıkarırız.....
cnm düşük tehliken varsa yasaklıyor ama benim doktorum gir yada girme diye bişey demedi bebek saglam dedi.biz yinede tebri elden bırakmadık sorun yoksa korma cnm