Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sagol canim iyiyim... sen nasilsin, bulantin falan varmi?...
dün kapinin önünde komsular oturuyormusum... yanlarina gittim... herkez bana bakiyor... demesinlerimi sen hamilemisin?? bende yooo ne alaka... Yüzümün rengi deyismis kesin hamilesin dediler... bende inkar ettim 🙂 ama anladilar yalan söyledigimi...
kadınlar anlarmıs evet yuz rengınden seklınden....ıyı sayılırım canım kasıklarda agrılar devam edıyor..bulantım yok daha ama ısath kesık bısey yıyemıyorum sadece

kadınlar anlarmıs evet yuz rengınden seklınden....ıyı sayılırım canım kasıklarda agrılar devam edıyor..bulantım yok daha ama ısath kesık bısey yıyemıyorum sadece

ilk üc ay öyle oluyormus canim, ama üc aydan sonrasini bilemem 🙂 ... ben tatli canavari olarak 7 hafta agzima hic tatli sürmedim... ama bi iki gündür cok azda olsa yedim tatli...
haftaya $u kontrolden bi gecsem, iyice rahatlicam... I$ten erken cikarsa kocisimide götürcem yanimda 🙂 cok heves ediyor

ilk üc ay öyle oluyormus canim, ama üc aydan sonrasini bilemem 🙂 ... ben tatli canavari olarak 7 hafta agzima hic tatli sürmedim... ama bi iki gündür cok azda olsa yedim tatli...
haftaya $u kontrolden bi gecsem, iyice rahatlicam... I$ten erken cikarsa kocisimide götürcem yanimda 🙂 cok heves ediyor
anladım canım yarın bızım muayenemız de bakalım ne dıyecek doktor herseyı sormam gerek kacırmamam gerek hıc bır ayrıntıyı....korkuyorum bı aksılık cıkacak dıye ınsallah sorunsuz atlatsak rahatlıcam bende.....

Slm kizlar.. nasilsiniz? ben pekte iyi sayilmam.. Malesef dun aksam dusuk yaptim ve bebegimi kaybettim.. Hakkimizda hayirlisi boyleymis demekki elden gelen hic birsey yok malesef.. Allahim insallah bana ve isteyen herseke en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip eder..

Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum..

Canım canım benim, bu durumda kelimelerin ne kadar yetarsiz olduğunu biliyorum, çok üzüldüm, ama unutmaki herşey Allahtan ve bunda da vardr bir hayır demekten başka bir çaremiz yok, inşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik yaşar ve bebeğini kucağına alırsın canım benim, sakın unutma SENDEN DAHA ÖNEMLİ HİÇBİRŞEY YOK..

Slm kizlar.. nasilsiniz? ben pekte iyi sayilmam.. Malesef dun aksam dusuk yaptim ve bebegimi kaybettim.. Hakkimizda hayirlisi boyleymis demekki elden gelen hic birsey yok malesef.. Allahim insallah bana ve isteyen herseke en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip eder..

Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum..
ayyy cnm cok gecmiş olsun.hakkında hayırlısı böyleymiş sakın üzülme bana doktorum eger bebekde sakatlık varsa bebek düşer dedi sorun yoksa kanamalar olsada bebek yaşarmış cnm allah sana ve eşine saglık versin yine bebişiniz olur üzülme tmm kocaman öpüyorum seni

ara sira aciyor, sonra geciyor 🙂 yan taraflarinda ara sira agri oluyor...
bide hani ilk gögüsler cikarya... Sivri olur.... öyle oldu... bide olcdüm 89 du 95 olmus....😱rkide:
benım uclarında acı var ve okadar agırlastılarkı tasıyamıyorum galıba sut makınelerı ıse basladı🙂cok canımı yakıyor yarın sorarım doktora bunuda artık herkeste farklı olabılıyor ozaman.....

Geri