Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gunaydın kızlar ben dun aksam cok zor uyudum dun aksam evde yalnızdım ve agladım sebepsizce ve sonra eşim geldi niye aglıyoraun dedı bana ne dıyecegımı bılememdım ve bana kızdı o bana kızdıgı ıcınde daha cok agladım ve hıc rahat uyuyamadım sımdı heryerım kırılmış gibi karnımda bıraz agrı var belımdede ne yapacam bılmıyorum hersey den bımış bi haldeyimm 🙁

Slm kizlar.. nasilsiniz? ben pekte iyi sayilmam.. Malesef dun aksam dusuk yaptim ve bebegimi kaybettim.. Hakkimizda hayirlisi boyleymis demekki elden gelen hic birsey yok malesef.. Allahim insallah bana ve isteyen herseke en kisa zamanda tekrar hamile kalmayi nasip eder..

Hepinizi cok seviyorum ve opuyorum..

canim benim cok gecmis olsun... kendini hic üzme.... inan ne digcemi sasirdim.. kendine cok iyi bak....

aslında doğru yaw şurada kalmış bi kaç ay alemler açılın uleyn ben geliyorum :dp8:bu arada sen kaç haftalık hamiştin canım:emzirme:
ben cuma 8+0 olcam insallah.... 12 hafta bitsinn... kocama cok fena naz yapcam.... hak etti bunu 🙂

gunaydın kızlar ben dun aksam cok zor uyudum dun aksam evde yalnızdım ve agladım sebepsizce ve sonra eşim geldi niye aglıyoraun dedı bana ne dıyecegımı bılememdım ve bana kızdı o bana kızdıgı ıcınde daha cok agladım ve hıc rahat uyuyamadım sımdı heryerım kırılmış gibi karnımda bıraz agrı var belımdede ne yapacam bılmıyorum hersey den bımış bi haldeyimm 🙁

banada olmustu baslarda, canim aglamak istiyordu hep, hala ara sira oluyor.. Kocisine de, bu aylarda cok hassas olcanida sana kizmasin...
ben yeni bi yöntem buldum: gecen kocam sehir disina gittiginde canim yine aglamak istdi, gözümden bi kac damla yas geldi...elimi karnima koydum, Yok annem aglamiyorum, üzülmüyorumda diye bebeyimle konustum ozaman gecti.... 🙂

selam kızlarrrr
kandılınız mubarek olsun
emınecım nasılsın?ayyuzlu sen nasılsın?hormonlar degısıyor bu döenmde aglaman normal bende oyle esım bıraz sesını yukseltse hemen surat asıyorum.....🙂

selam kızlarrrr
kandılınız mubarek olsun
emınecım nasılsın?ayyuzlu sen nasılsın?hormonlar degısıyor bu döenmde aglaman normal bende oyle esım bıraz sesını yukseltse hemen surat asıyorum.....🙂

sagol canim iyiyim... sen nasilsin, bulantin falan varmi?...
dün kapinin önünde komsular oturuyormusum... yanlarina gittim... herkez bana bakiyor... demesinlerimi sen hamilemisin?? bende yooo ne alaka... Yüzümün rengi deyismis kesin hamilesin dediler... bende inkar ettim 🙂 ama anladilar yalan söyledigimi...

banada olmustu baslarda, canim aglamak istiyordu hep, hala ara sira oluyor.. Kocisine de, bu aylarda cok hassas olcanida sana kizmasin...
ben yeni bi yöntem buldum: gecen kocam sehir disina gittiginde canim yine aglamak istdi, gözümden bi kac damla yas geldi...elimi karnima koydum, Yok annem aglamiyorum, üzülmüyorumda diye bebeyimle konustum ozaman gecti.... 🙂
sımdıden bıze tesellı vermeye basladılar degılmı?ne guzel.....

Geri