Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canlar kandiliniz mübarek olsun ben bi müddet yokum netede pek giremem ama aklım ve dualarım hep sizinle olacak...herkes sıkı sıkı çalışsın döndüğümde hepinizi hamiş görmek istiyorum ona göre...
yazgülüm canım benim hatta kader arkadaşım ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda en azından hamiş kaldın bak...en kısa zamanda tekrar hamiş kalacağımıza inanıyorum ben...sende inan öpüyorum canım seni
tatlı cadım yarın ilk buluşman olacakmış inşallah hiçbir problem çıkmaz ve o nazlı keseciği görürsün
eminem senide çok öpüyorum daha şimdiden ne güzel iletişim kurmuşsunuz maşallah canım benim
herkesi çok çok öpüyorum görüşmek üzere canlar...izgil kaçar...heeee bu arada daha regl olmadım:minik:

günlerdir kimseyi yakalayamıyorum🙁

yazgülüm, canım çok geçmiş olsun. inşallah kısa zamanda toparlanırsın. Allah yardımcın olsun.

size belki garip gelecek ama bazen diyorum ki keşke tuttuğuu bir göresm, düşmesine razıyım. nasıl bir duygu olduğunu yaşamadım, korkunçtur eminim ama 2 yıldır hiç tutmaması da çökertti işte. insan üzüntüden ne düşüneceğini bilemiyor🙁

ben yine bunalımdayım da...
cnm neden bunalıma giriyorsun rahat olsun sen bunalıma girersen bebişin gelecegi varsa bile gelmez ben 2 sene bekledim hiç bişey olmadı seni cok iyi anlıyorum her ay sabırla bekliyorsun ama elin boş kafana takma dua et ben 3 ay hep başka şeyler düşündüm planlar yaptım şükür bak 10 haftalık hamileyim inş sende olursun dualarımız seninle

Selam kızlar, bugüne üzücü bir haberle başlamışız Yazgülüne çok üzüldüm, hayırlısı...
Kandiliniz mubarek olsun bu arada..

canlar kandiliniz mübarek olsun ben bi müddet yokum netede pek giremem ama aklım ve dualarım hep sizinle olacak...herkes sıkı sıkı çalışsın döndüğümde hepinizi hamiş görmek istiyorum ona göre...
yazgülüm canım benim hatta kader arkadaşım ne diyelim hayırlısı olsun hakkımızda en azından hamiş kaldın bak...en kısa zamanda tekrar hamiş kalacağımıza inanıyorum ben...sende inan öpüyorum canım seni
tatlı cadım yarın ilk buluşman olacakmış inşallah hiçbir problem çıkmaz ve o nazlı keseciği görürsün
eminem senide çok öpüyorum daha şimdiden ne güzel iletişim kurmuşsunuz maşallah canım benim
herkesi çok çok öpüyorum görüşmek üzere canlar...izgil kaçar...heeee bu arada daha regl olmadım:minik:
gecıkme yasıyorsun canım ozaman gelır yakında rahatlarsın tatlım...olmayınca ınsan sısıyor valla....gecıkme fazla sende bızı bırakma benımde dualarım hepımız ıcın canım hoscakal guzel gecır gunlerını hoscakal.....

<!-- google_ad_section_start -->:Laie_23:Regl Zamani Geçen Arkadaşlarımızın listesi:Laie_23:

sılam_nisa .................... 17 Haziran

<V>😕</V>:yumurta:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:yumurta:

berranur ........................ 23 Haziran
lara ................................ 29 Haziran
Ecce .................................27Haziran
dileğimmm .................... 3 Temmuz
Ayşegül...........................8Temmuz
Bilgemelek .....................8 Temmuz
duygum_06 ....................8 Temmuz
Pirenses...........................10 Temmuz

<V>😕</V>2009 ANNE ADAYLARI <V>😕:leylek
@ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr)
Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr)
arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr)
askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr)
merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)

<V>😕</V>2010 ANNE ADAYLARI <V>😕</V>bebisim

OCAK ANNE ADAYLARI
ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr)
Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr)
chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr)
biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr)
umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Şubat ANNE ADAYLARI
niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr)
Selzeh .................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)

MART ANNE ADAYLARI
Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ayselalper ................................ Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
yns_ysmn ............................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrrrr)
meryem214434 .......................... Mart (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Nisan ANNE ADAYLARI
mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs ................................. Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Mayıs ANNE ADAYLARI
Mimozaçiçeği .......................... Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
daffodil..................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><?XML:NAMESPACE PREFIX = O /><O😛></O😛>
Ayyüzlü ............................... 30Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

HAZİRAN ANNE ADAYLARI
papatyammm....................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrr)
Tatlı cadım ................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrrrrrrr)

Güle güle giiittt güle güle bebisinle gelll 🙂

mımoza cıcegı hosgeldın nasılsın kanamaların devam edıyormu senın?bırda kasık agrıları normamıs sendede olmusmuydu canım?
iyim cnm sen nasılsın kasık agrıları normal cnm hatta benim sürekli oldu ben adet görecem diye bekledim bile:minik:.doktur hamilesin dediğinde agrılarım var dedim normal bazılarında olur böyle dedi.benim şuan azaldı cnm arada gelip gidiyor korkma

iyim cnm sen nasılsın kasık agrıları normal cnm hatta benim sürekli oldu ben adet görecem diye bekledim bile:minik:.doktur hamilesin dediğinde agrılarım var dedim normal bazılarında olur böyle dedi.benim şuan azaldı cnm arada gelip gidiyor korkma
ıyıyım canım bende sagol...evet normalmıs benımde ılkı dusmustu buda aynı olcakmıs gıbı gelıyor ve korkuyorum ozamanda sureklı sancım vardı ınsallah bır aksılık yasamayız yarın neolcak merakla beklıyorum.....hayırlısıyla su donemı atlatsaydık saglılı bır sekılde....neguzel 10 haftalık olmussunuz sız....

Geri