Merhabalar.Transeksüel kadın kimliğimi saklamadan tanışmak,paylaşmak istiyorum.

öncelikle aramiza hg..öyle yada böyle suan bir kadinsin :D:D

sen hayatta kendi secimini yapmis ve yolunda adim adim ilerliyosun bu yüzden önüne cikan engeller yada tepkiler seni mutlaka etkilerki normal insaniz sonucta kalp tasiyoruz tas degil...öncelikle azim ve irade sahibi olman cok hos bi durum bu hangi konu olursa olsun insanin hedefini bilipte o yönde ilerlemesi cok güzel ve bu iradeyle dahada ilerleyeceksin...reframinda dedigi gibi disaridakilerin sana sadece saygi duymasi gerekir kisiyi sadece kendi yaptigi ilgilendirir...ama öyle bi toplumda yasiyoruzki seninki kadar ciddi bi konu olmasa bile millette bi agiz var masallah heryere girip cikabiliyor...bunlari kulak ardi etmeni istiyorum...ama bence seninde önceki halinden gecis yaptigindan dolayi erkeklere karsi önyargi görüyorum..evet erkek siddeti cok fazla ama yani hersey karsilikli olabiliyo...belkide feminist im demissin onunda rolu cok..erkek kadin icin kadinda erkek icin yaratilmistir..arada sorunlar mutlaka olacak ama icimizdeki ön yargilayri yok etmeliyiz diye düsünüyorum...sitede ii vakit gecireceksin eminim..ve kimse seni dislamayacaktir en azindan bi cogu .... ii forumlar diliyorum...

Teşekkür ederim ilk önce.Erkeklere karşı önyargım olduğunu pek sanmıyorum.Gördüklerimden yola çıkarak yorum yapmayı tercih ettim.Ayrıca haklısın, arada söylenen sözleri duymamayı tercih etmeliyim belkide.Çok teşekkürler Jupiter.Hoşbuldum.
 
Iyi Gunler,

Oncelikle Forumumuza hosgeldiniz,

Durumunuzun detaylarini aciklamissiniz zaten ama, bence hic luzum bile yoktu bu kadar acik acik yazmaya, Insanlarin birbiri uzerinde ozgurlugunu kisitlayacak hicbir ustunlugu yoktur, Herkesin hur iradesi ve yasam tarzi kendine gore dogru olandir, kaldiki burda bunun yorumunu yapiyor olmak bile cok aci maalesef, Genel olarak her konuda onyargisiz olup empati yapabilmeyi ah bir becerebilsek, neleri cozmus olucaz ama, biz gorurmuyuz o gunleri bilemem...Umarim birgun herkes bu iki kavrami cok iyi anlar; onyargisiz olmak ve empati yapabilmek ...

Keyifli Forumlar...

Normal hayatımda dedğim gibi bu kimliğimi hiç açıklamamayı tercih ederdim yakın zamana kadar ama bahsettiğim nedenlerden dolayı artık bizlerinde burda olduğumuzu belli etmemiz gerektiğini düşündüğüm için böyle bir açıklama yaptım.Dediğin doğru önyargı ve empati.Çok teşekkürler.
 
sonuçda kendi tercihin ve seçimlerin, sen iyi hissediyosan ,mutluysan şahsen bence sorun yok :) saygı duyulmasından yanayım. Artık bizden birisin sonuçda ve hayatını rahatça yaşayabilmene sevindim. Herkesin farklı yorumları olucakdır tabi ama herkese herşeyi kabul ettirmeye kalksaydık ohooo diye düşünüyorum ben.
M.M ye hoşgeldin :)

ben doğduğumdan beridir sizden biriydim aslında :)Mutluyum çok mutluyum.Teşekkür ederim.Hepiniz çok şekersiniz teşekkrüler.Hoşbuldum.
 
foruma hosgeldiniz :) insan kendini nasıl rahat hissedecekse elindeki imkanlarla onu yapar o kadar estetik yaptıran bayanlar var örnegin burnu kötü estetik yaptırıyor ama yeni arkadaslarına hattta sevgilisine bunu bile söylemiyor ben kusursuzum gibisinden yazdıklarını bunun gibi gördüm istersen söylersin istersen söylemezsin bu kimseyi ilgilendirmez ama düsününce insan evleneceği erkeğe edineceği arkadasa kendini iyi tanıtmak ister bunda bir yanlıslk görmüyorum umarım cevrende hep dogru insanlar olur yadırgamazlar aynı durum onların cocuklarında veya kendilerindede olabilirdi :)
 
Bize senin bu durumun hakkında karışmak yada yorum yapmak düşmez herkesin kendi hayatı kendi seçimi.

Ama!

Bu forum içinde yaptıkların hem beni hem sizi hepimizi ilgilendirir. Seviyeden uzaklaşmadığımız sürece herzaman size ve diğer herkese burada yer var.

Hoş geldiniz aramıza.
 
Geri
Üst