Ö özlem48 Yeni Üye Üye 25 Şubat 2011 #1 merhabalarrrr bende geldimmm aranızaaaa forumunuzu takip ediyordum ve üye oldum ismim özlem 2 kızım var bodrum /güllükten
bende geldimmm aranızaaaa forumunuzu takip ediyordum ve üye oldum ismim özlem 2 kızım var bodrum /güllükten
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 25 Şubat 2011 #2 Aramıza hoşgeldin canım keyifli forumlar kalıcı olman dileğiyle ve allah bağışlasın
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 25 Şubat 2011 #6 Aramıza hoş geldin özlem kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar🙂 Allah cocuklarına uzun ömür versin canım🙂
Aramıza hoş geldin özlem kalıcı olman dileğiyle keyifli forumlar🙂 Allah cocuklarına uzun ömür versin canım🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Şubat 2011 #7 Öncelikle kızlarını Rabbim size bağışlasın canım aramıza hoşgeldin keyifli forumlar bol ve faydalı paylaşımlar dilerim.🙂
Öncelikle kızlarını Rabbim size bağışlasın canım aramıza hoşgeldin keyifli forumlar bol ve faydalı paylaşımlar dilerim.🙂
Ö özlem48 Yeni Üye Üye 28 Şubat 2011 #8 teşekkür ederimmm ALLAH herkesin cocuklarını anne ve babasına bağışlasın. formunuzda kalıcı olacagım kesinnnn
teşekkür ederimmm ALLAH herkesin cocuklarını anne ve babasına bağışlasın. formunuzda kalıcı olacagım kesinnnn