iremeyra Yeni Üye Üye 24 Mart 2010 #31 hiçbir şey denemiyorum zaten çok güzel mermer gibi bir yüze sahibim ben😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #33 iremeyra' Alıntı: hiçbir şey denemiyorum zaten çok güzel mermer gibi bir yüze sahibim ben😀 Genişletmek için tıkla ... çok şanslısın
iremeyra' Alıntı: hiçbir şey denemiyorum zaten çok güzel mermer gibi bir yüze sahibim ben😀 Genişletmek için tıkla ... çok şanslısın
KIVILCIM Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #34 patates baş ağrısınada iyii geldiğini biliyorum. bezin arasına koyup direk başa bağlanıyordu , ağrıyı geçiriyor yani.
patates baş ağrısınada iyii geldiğini biliyorum. bezin arasına koyup direk başa bağlanıyordu , ağrıyı geçiriyor yani.
M Misafir Forum Okuru 17 Nisan 2010 #35 Deniyeceğim bunu 🙂 Kaybedecek bişey yok, zaten çok basitmiş, ayrıca mantıklı geldi 🙂 Paylaşım için tşkler 🙂
Deniyeceğim bunu 🙂 Kaybedecek bişey yok, zaten çok basitmiş, ayrıca mantıklı geldi 🙂 Paylaşım için tşkler 🙂
La Noyee Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #37 çok basit ve güzel paylaşım teşekkürler.. denemekte fayda var.. 🙂