Mesleğini öğren panpa nedir deneyen var mı?

İ

İlkveson

Forum Okuru
Mesleğini öğren panpa nedir deneyen var mı?

Mesleğini bul panpa melek kadınlar kulübü mesleğini öğren panpa forum'da.​

Arkadaşlar internette mesleğini bul panpa ya da ismine göre mesleğini bulma uygulamaları var. Denemedim ama deneyen var mı sanki biraz geyik gibi geldi bana da. Gelecekteki meslek nasıl isme göre bulunur ki anlamadım valla anlayan varsa yazsın.
 
Merhabalar
Adını soyadını yazıp meslek mi öğrenilir arkadaşım. Ne olacağın adın soyadında mi yazıyor işte geyik dediğin gibi. Yani saçma bir olay test edebilirsin önüne ne çıkacak bakalım gelecekteki mesleğin. Meslek haricinde neler çıkar neler :) ama gerçekten gelecekte mesleğim ne olacak diye soruyorsan adam akıllı bir rehber ya da koç öğretmen ile konusmalisin. Benim eşim de koç öğretmen ve yonlendirebilirim dilersen. Saçma sapan yerlerden değil kaynağın belli olsun öncelikle bu konuda. Çünkü yaşadığın yıllar bir daha geri gelmiyor ve rehberin doğru kişi olmalı kesinlikle.

Dilersen aşağıdaki linkten inceleyebilecegin bir yazı paylaşmak istiyorum seninle ve senin gibi meslek seçimi yapmak isteyen kardeşlerimize. "Kişiliğinize en uygun meslek hangisi test edin"

 
Geri
Üst