Mevsimlik Örgü Bayan Hırka Modelleri Zevkli Bayanların Tercihi

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Mevsimlik Örgü Bayan Hırka Modelleri Zevkli Bayanların Tercihi
Mevsimlik Örgü Bayan Hırka Modelleri- Biliyorsunuz artık eylül ayının ortalarına geliyoruz ve malum bu da artık havaların yavaş yavaş düşeceğini hatta biraz da olsa serinlik hissedebildiğimizi bize gösteriyor. Havaların değişiminin en önemli etkisi de kıyafetler üzerinde oluyor. Yaz kış hatta mevsim geçişi kıyafetlerimiz bile farklılık gösteriyor. Bu hafifçe soğukluğunu hissettiren havalar için sizlere mevsimlik örgü hırka modellerini sunmak istedim. Eminim sizler de çok beğeneceksiniz çünkü çok modern ve birçok zevke uygun model yer alıyor diye düşünüyorum. Mevsimli dediğimiz daha çok kalın değil de daha ince merserize tarzı ya da delikli tığ işi modelleri görebileceksiniz. Renk renk modeller ister kısa ceket tarzı ya da daha uzun modelleri yazımızın içeriğinde görebileceksiniz. Bu modeller hem şıklığınızı muhafaza ederken hem de bu hafif soğuk gün ve akşamlarda sizi ısıtacaktır. Şimdi dilerseniz mevsimlik örgü hırka modellerimize beraber göz atalım.


ajurlu orguden mevsimlik hirka.jpg


Hem kendinize güzel birşeyler yaptığınızı görmek sizi de motive edecektir. Aynı zamanda tabii ki örgü örmenin üzerinizde ne kadar olumlu etkiler bıraktığına da şahit olacaksınız. Çok istiyorum ama vaktim yok diyenler için tatilleri değerlendirebilirsiniz sizler de. Çünkü örgü örmek sizi yormayacak aksine sizi dinlendirecek kötü düşüncelerden arındıracaktır.

beyaz motifli tig isi mevsimlik hirka.jpg


Bu üstteki ve alttaki iki model benim çok hoşuma gitti. Modern motifli işlemeleri ile harika bir görünüm sergiliyor doğrusu. Modellerin kolları genelde uzun görüyorsunuz ki. Hırka modellerinde bazen kısa kol görmek mümkün ama kısa kol gördüğümde ben ona daha çok ceket demek geliyor içimden. Bence hırka uzun kol olmalı diye düşünüyorum.

motifli tig isi orgu ile mevsimlik hirka modeli.jpg


orgu ince mevsimlik uzun bayan hirka.jpg


Bu modeller sadece mevsimlik değil aslında kalın bir kazak ya da aşağıdaki gibi boğazlı bir body ile de tamamlanabilir. Yani kışın da ördüğünüz bu mevsimlik hırkaları kullanabilirsiniz. Yine sizlere çiçek motifli hırka modeli ve yapılışının bulunduğu bir yazımızı da buradan paylaşmak isterim.

rengarenk mevsimlik orgu hirka.jpg
 
rengarenk mevsimlik orgu hirka.jpg


Benimde buna benzer hırkam var .Tabi ben örmedim hazır aldım .Keşke örgü bilsem neler neler örerdim .Çok güzel hırka modelleri canım paylaşım için teşekkürler.
 
merhaba
bunu paylaşırken ben de modeli çok beğenmiştim ama makine yapımı olduğunu düşünüyorum çok muntazam basılmış çünkü ama örülemez mi örülebilir ama ben yapamam doğrusu:) ben bunun üzerindeki motifleri örgü sever hanımlar görür de işine yarar diye düşündüm belki örgülerinde işlerler gerçekten çok hoş tam mevsimlik bir model ;)
 
Geri
Üst