Michael Jackson’ın Evrimi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Michael Jackson’ın Evrimi
michael jackson nasıl beyaz oldu michael jackson nasıl beyazlaştı beyazladı
Kendini Beyaz Tenli Yapabilmek İçin Ugraş Verdigi Ugurda Düştügü Duruma Bakın..!!

Dünyaca ünlü pop star Michael Jackson, geçtiğimiz yıllar da halen şüpheli bir biçim de evin de ölü bulunmuştu. Siyahi star Michael Jackson, hayatı, kıyafetleri, geçirdiği estetik ameliyatlar ve siyahi olmasına rağmen bundan hoşnut olmayıp yıllar için de beyazlama adına geçirdiği operasyonlarla adından her dail söz ettirmişti. Halen kendine özel dans ve şarkılar listeler de yerini almaya devam ediyor.

Michael Jackson hayranları için kendisinin hayatı hakkın da genel bilgiler ile birlikte resimlerini paylaşıyoruz.

55eaddacf018fbb8f89bae28.jpg

Popun kralı olarak tanınan (D. 29 Ağustos 1958 - Ö. 25 Haziran 2009) 29 Ağustos 1958'de Amerika'nın Indiana eyaletinde doğan Michael Joseph Jackson hemen hemen tüm hayatı boyunca sahnedeydi. Henüz 4 yaşındayken Jackson Five topluluğunun kurucusu üyelerinden olmuştu. Çok geçmeden şarkı söyleme görevini üstlenecekti.

Sahnede şarkı söylemeye ve dans hareketlerini James Brown'dan alıp geliştirdi. Utangaç, sakin kişiliğini örten mutlak bir güven yaratıyordu kendine. Moton Records ile sözleşme imzaladıklarına 1968 yılının sonlarındaydılar. Aralarında liste başı olmuş "I Want You Back" , "ABC", "The Love You Save" ve "I'll Be There" parçalarının da bulunduğu ilk çalışmaları onun göze çarpan olgunluğu ile doluydu. Michael söylediği şarkılardaki aşk-meşk durumlarını,ilişkilerini yaşamak için fazla genç olsa da,bütün bir ciddiyet ile gösteriler yapardı.

Büyük bir "Soul Sanatçısı" 'nın sahip olması gereken tüm özellikleri taşıyordu Michael. Garip ama onun ham sesinde daha sonraları çok arayacağı ama zor elde edeceği türden bir inandırıcılık, içtenlik vardı. 1970'te MGM Records, Jackson Five'a rakip olarak Osmonds'u tanıtmakla kalmayıp, 13 yaşındaki solist Donny Osmond'a bir 45'lik yaptığında Motown da şiddetli sancılarla buna yanıt verme gereği hissetti. Michael Jackson'ın ilk solo çalışması, ABD ve Birleşik Krallık'ta bir numara olan baş ağrıtan ağıt, "Got To Be There" oldu. Bobby Day'in rock'n 'roll klasiği "Rocking Robin'in yeniden sumu 1972 ABD listelreinde 2 numaraya çıkarken, ertesi sene film müziği "Ben" en yükseğe çıkmıştı
22_d.jpg


Motown, Jackson'ın tanınmışlığını esas alarak bir dizi acele albüm çıkardı. Genelde gençlerin ilgisine yönelik malzemeler kullanılmıştı. Çıkmmamış parçalardan da daha sonra '80'lerde büyük kazanç sağlandı.

'70'lerin ortalarında Jackson Five'ın satışları düşmeye başladığında Michael'in solo kişiliği dimdik ayakta duruyordu. Topluluk 'da bu sefer Jacksons adıyla yeniden doğuncaya kadar da Michael yeteneklerini korumaya devam etti. Hayranlarının karşısına müziklerini yaparken de Quincy Jones ile ortak çalıştığı "The Wiz" isimli müzikalde bir başrol ile yeniden çıkan Jackson'ın bu yeni tanışıyla çalışmalarının sonraki halkası ise Jones'ın 1979'da çıkardığı, yetişkin bir Michael Jackson'ı dünyaya ilk kez tanıtan başarılı bir soul koleksiyonu, "Off The Wall" olacaktı. Bu yeni çıkışında eskinin söz esnekliğini korurken üzerine olgunluk ve ciddiyet ekledi. BK ve ABD'de listelerin üst sıralarına tırmanan bu albüm iki de 45'lik sahibiydi: Grammy ödüllü "Don't Stop 'til You Get Enough" ve "Rock With You".

Michael, '81 yazında listebaşı olacak on bir yıllık şarkı "One Day In Your Life"ı yeniden piyasaya sürerek Jackson'ın ticari yönünden faydalandı. Bu solo başarısından sonra da, basın-yayında onun özel yaşantısına yönelik dedikodular artarken, Jacksons ile turlamaya ve kayıtlar yapmaya devam etti. Onun görüntüsü daha çok çocukluğuna tıkılı kalmış biri olarak çiziliyordu, oyuncaklar ve evcil hayvanlarla çevrili, gerçek dünyanın olaylarından uzak...Bu görüntü 1982'deki hayal filmi "ET - The Extra Terrestrial"nin albümünde çalışmasıyla pekişti.
Estetik-ameliyatları-abartıp-korkunç-bir-başkalaşım-geçirmiş-ünlülerden-Michael-Jackson.jpg

Kayıt yasal karışıklıklar nedeniyle kısa sürede toplandıysa da Jackson bir Grammy daha kazanmasını bildi. 1982'de "Thriller", Jackson'ın Jones ile ikinci albümü, bütün zamanların ticari açıdan en başarılı çalışmalarından biri olmaya adaydı. Bu aynı zamanda başarılı 45'likler serisininde başlangıcıydı. Tanıtıcı vidyo ile desteklenince hedefteki kitlenin sınırları da genişlemişti. "The Girl Is Mine", Paul McCartney ile yapılan bir çalışma, yeni bir tarzın ve aynı zamanda durmak bilmeyen ve kıtalararası bir numara olarak rakip sanatçılardan da bir çok çalışmanın gelmesine ortam sağlayan "Billie Jean"ın habercisi nitelikteydi. Başarıdan başarıya koşan Michael Jackson'un albümleri rekorlar kırarak tarihe kazındı.
url.jpg


michael-jacksonin-yillar-icindeki-donusumu-3.jpg


Michael Jackson yıllar için de nasıl bir değişikliğe uğradığını merak ediyormusunuz? O zaman aşağıda ki videoyu izleyerek değişimi birde böyle izleyin;)





 
Son düzenleme:
Ce: Michael Jackson’ın Evrimi

ay inan bu adamı gördüğümde çok korkuyorum itici bir tipi var estetik yapmaktan kuru kafa tipi oluşmuş canım emeğine sağlık
 
Eğer Michael Jackson hiçbir estetik operasyon geçirmesey di nasıl biri olur du? Evet bu sorunun cevabını bilgisayar da oluşturan bir resim de öğreniyoruz. Aşağıda ki resim de pop starın estetik yaptırmasa bu şekil de olacağının örneği olarak belgelenmiş,)
55eaddacf018fbb8f89bae2e.jpg
 
Geri
Üst