Mintax silikonlu temizleyici kullananlar memnun musunuz?

  • Konbuyu başlatan Karakuzu_55
  • Başlangıç tarihi
K

Karakuzu_55

Forum Okuru
Mintax silikonlu temizleyici kullananlar memnun musunuz?

Mintax silikonlu temizleyici kullananlar melek kadınlar kulübü mintax silikonlu temizleyici fiyatı forum'da.​

Kızlar mintax silikonlu temizleyici ilk kez duydum nasıl bir temizlik sağlıyor memnun mu acaba kullananlar? Özelikle camlardan yana çok sıkıntı var. Temizliyorum ve sonrasında çabuk kirlenebilen bir şey olduğu için sık sık da silemiyorum malum camları. Onun için mintax silikonlu temizleyici kullananlara sormak istiyorum.
 
Merhabalar
İyi bir cam temizliği için uygun deterjan ve ne ile sildiginiz çok önemli cami. Mikrofiber bezler bu iş için çok uygun. Ama tercih ettiğiniz deterjan da bir o kadar önemli. Burada mintax silikonlu temizleyici özellikle sildiginiz yüzeylerde su kalıntısı bırakmaz. Örneğin cami sildiniz ve arkasından yukarıdan su döküldü ya da yağmur suyu yağdı kötü bir görünüm sergilendi. İşte mintax silikonlu temizleyici bunu önlüyor. Yani su damlacigi ya da kalıntısına barindirmiyor. Ahşap cam deri metal gibi yerleri silmek için kullanabilirsiniz. Arabanızda da kullanabilirsiniz toz ve su kalıntısı bırakmayacak su damlacigi yağ gibi katacaktır. Mobilyalarinizda da mintax silikonlu temizleyici kullanabilirsiniz.

Cam temizliği nasıl yapılır? Cam püf noktaları nelerdir? Başlığımız "cam temizliğinde püf noktalar" yazımızı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst