Modern ve pratik ev dekorasyonu için fikirler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Modern ve pratik ev dekorasyonu için fikirler
Ev dekorasyonlarımızda pratik değişimler her zaman ihtiyaç duyduklarımızdandır. Sizlerin seçiminiz olabilecek olan ev dekorasyonunda en güzel önerilerle dolu dekorasyon önerileri arasında beğendiklerimi bir araya getirerek karşınıza çıkarmış bulunuyorum bayanlar. Evinizde modernliğin yanı sıra sizi fazla yormayan uygulamalar gerçekleştirebileceğimiz dekorasyon fikirleri ile sizleri baş başa bırakırken bu dekorasyonları ne kadar pratik gerçekleştirebileceğiniz ile ilgili fikirlerimi size sunmadan geçemeyeceğim.

1.jpg


Odalarınızda bütünleştirdiğiniz iki odada dekor değişimi gerçekleştirebilmek oldukça kolaydır. Öncelikle dekorasyonunuzda odanızın genişliğini göz önüne almalı ardından dekorasyonda beklediğiniz tarzı yansıtabilme becerinize bakmalısınız. Oda görünümlerinizi detaylandıran bir seçenek olan yemek odası salon bütünlüğüne öneri olabilecek üstteki resimde tablolar ile mutfak dekorunun bütünleyici unsurları yansıtılırken salonda dinlenme köşesi hissini anımsatan kitaplık konuluşu son derece toparlayıcı ve işlevsel bir görünüme yer açıcı olmuştur.

472-cicek-saksilarina-dekoratif-amacli-cozumler.jpg


Saksıları sarkıt şeklinde lamba işleviymiş gibi sarkan modelde görmek ayır bir güzellik değil mi? Resime ilk bakıldığı zaman işlevselliği lambadan alıyormuş hissini yaşatabilen oda dekorasyonunda beyaz koltuklarla elde edilen salon dekorunda dar odada ayrı bir güzellik yansıtılmaya çalışılmıştır. Orta sehpa, renk uyumu ve bütünleyici aksesuarlar ile oda görünümlerine bambaşka bir hava katılmış sizce de öyle değil mi?

ekonomik-ev-dekorasyon-fikirleri-2015.jpg


Üstteki görünüme bakılırsa ahşap ve kahve tonlarının bütünlüğü ile elde edilen harika bir görünüme yer verilmişe benziyor. Büyük tablolar ile bu tarz bir odanızı modern hale getirebilir ve farklı renklerdeki ve desenlerdeki kırlent tercihleri ile koltuklarda bütünleyici bir unsura yer verebilme ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.


modern salon dekorasyonu.jpg


Üst resimde modern koltuklarla dolu bir oda görünümü için değişimde puf eklemeleri yapılmış olabilir. Ya da farklı görünüme davetiye çıkaran o vazgeçemediğimiz tablolar. Belki de oda bölücü paravan işlevselliği ile odayı gözümüze daha hoş gösteren dekor tamamlayıcılar modern görünümde farklı etkisi ile tamamlayıcılık gerçekleştirebilmiştir.

tv-unitesi-2.jpg



Modern bir yatak odanız varsa ve yatak odanızı dinlenme keyifleriniz için özel bir konuma kavuşturma tercihinde bulunmaya kararlı iseniz zaman kaybetmeden üstteki gibi şık bir tv arkası duvar kağıdı seçimi ile odanıza özel bir görünüm katabilirsiniz.
 
Geri
Üst