Modern ve şık giyinme odası dolabı tasarımları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Modern ve şık giyinme odası dolabı tasarımları
Son yıllar da birçok evin gözdesi haline gelen giyinme odaları, farklı tasarımlarla büyük ilgi görüyor. Kiralık yada satılık bir ev baktığınız da bile artık giyinme odasının olup olmadığına mutlaka dikkat edersiniz...

Giyinme odaları farklı büyüklüğün yanısıra değişik mobilya ve raf sistemleri ile hayatınuza büyük kolaylıklar getiriyor. Öncelikle size daha çok ve geniş yaşam alanları oluşuyor... Giysileriniz, fazla eşyalarınız yada ayakkabılarınız düzenli bir şekil de giyinme odasın da bulunan dolaplar da yerini alarak hem göz önün de bulunup görüntü kirliliği yaratmıyor hem de dediğim gibi geniş bir yaşam alanı oluşturuyor.

Eğer eviniz de bir giyinme odası yoksa ama bunun yanın da kullanmadığınız bir fazla odanız varsa onu modern bir giyinme odasına dönüştürebilirsiniz.
Sizler için en trend giyinme odası modelleri, giyinme odası dolapları ve giyinme odası dekorasyon örneklerini konumuz da paylaşarak fikir edinmenize yardımcı olmak istiyorum. Siz de görsel örneklerden fikir alabilir ve hatta esinlenerek kendi evinizin giyinme odasını oluşturabilirsiniz.
Ayrıca modern mutfak dolabı modellerini yakından incelemek isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.
6.JPG
9.JPG
2013-giyinme-odasi-model-ornekleri-13.JPG
giyinme ods.9.JPG
giyinme-odasi (14).JPG
giyinme-odasi.JPG
giyinme-odasi-fikirleri-onerleri-dekorasyonu-9.JPG
Giyinme-odasi-onerileri-gorselleri.JPG
ikea-giyinme-odasi-zcik-dolap.JPG
modern-giyinme-odasi-dekorasyonlari.JPG
Modern-Giysi-Odası.JPG
 
Geri
Üst