moralim çok bozuk.. paylaşmak istedim

vatan

Yeni Üye
Üye
moralim çok bozuk.. paylaşmak istedim
bozuk gebelik bozuk gebelik nedir bozulmuş belirtileri
kızlar içime atmaktan yoruldum artık.. En iyisi sizlerle dertleşmek.. ne zormuş kadın olmak.. 1 yıllık evliyim ve son 4 aydır bebek için denemeler yapıyoruz ve bugün yine adet oldum.4.ayda bitti gitti.Ve eşim 3 gün sonra askere gidiyor.Neden hamile kalamıyorum diye sabah bağıra bağıra ağladım.Hormon değerlerim normal herşey iyi ama olmuyo.Annem ilk ayında hamile kalmış çevremden her gün yeni hamilelik haberleri alıyorum ama bende 4 aydır tık yok.Eşimde gidiyor.. Herkes her ay bi haber bekledi ama 4 ay böyle geçti gitti.. Asker dönüşüde olmazsa ne yaparım?Beni bir tek sizler anlarsınız.Sadece dertleşmek istedim o kadar..
 
Canım benim bak kendi ağzınla söylemişsin eşim askere gidiyor diye.Hamile kalmış olsan ne olurdu düşün bak.Eşin yanında yok sen karnın burnunda.Eşin 15 ay askerlik yapacak ve o bebeğinizin doğduğunu göremeyecek.Ve Eşin olmadan senin hamilelik sıkıntıklarını kim paylaşacak.Bi de böyle düşün canımcım.Allah en iyi ve en hayırlısını verir senin için.Hayırlısıyla eşin askerden dönünce olur bebeğin ve eşin hamileliğinde de doğumunda da yanında olur.Askerlik bittiği için de bebğinle asla yalnız kalmassın.Sıkma canını bakalım hadi neşelen.

SEvgiyle kal...
 
Vatancım mrb tatlım, öncelikle moralini bozmak yok..Eğer hormon seviyelerin de bi problem yoksa büyük bir olasılık psikolojiktir.Biraz sıkıntı yapmışsın gibi...Hamilelik ne kadar üreme sistemi ile ilgili olursa olsun biliyorsun ki hormonların çok büyük etkisi var.Beyin olumlu, olumsuz, sıkıntılı veya mutlu sinyalleri alıyor ve ona göre emir veriyor diğer sistemlere.Bence biraz sakinleş ve asla umudunu yitirme.
Canım bişey daha yumurtlama günlerine dikkat ediyor musun peki???Paylaşmak istediğin bişey olursa tekrardan konuşabiliriz.Üzme kendini herşeyin hayırlısı güzelim:):):)
 
canım öncelikle aramıza hg iyiki geldin hayatım eşinin askerden dönuş zamanı yapsanız senin için daha iyi hayale kesinlikle katılıyorum çünkü ilk 3 4 ay çok zor hele bazılarında yani benim gibi olanlarında ise 9 ay zor olabiliyo bence eşinden bebeğinin ilk oluşum macerasını sakınmamalısın derim ben canım benim sıkma canınım
 
canım eğer başlarda korunduysan rahim kendini bi müddet daha koruyo..
bu herkeste farklı farlı..
benim görümcem 2 sene korunmuş korunmayı bıraktıkta 8 ay sonra hamile kalmış..
ben 10 ay korundum 5. ayda hamile kaldım..
kafana takma hormonal bozukluk yoksa olur inş...
 
Geri
Üst