Moralinizi düzeltin arkadaslar

CaRiZmA

Vip Melek
Üye
Moralinizi düzeltin arkadaslar
Moralinizin kötü ve canınızın sıkkın olduğu zamanlar rahatlamak için bunları yapın.

  • Yapılan araştırmalar insanların sıcak, parlak renklerle, kendilerini daha mutlu hissettiklerini ortaya çıkardığını söylüyor. Eğer giyecek sarı veya turuncu bir giysiniz yoksa bile en azından masanızı bu renk çiçeklerle süsleyebilirsiniz.
  • Kendinizi mutlu hissettiğiniz yeri gözünüzde canlandırın. İster tropik bir adadaki plajı, ister çocukluk yatak odanızı gözünüzde canlandırın. Hayal ettiğiniz mekan neresi ise gözlerinizi kapayın ve kendinizi orada hissedin. Thomas, zihninizdeki görüntüyü sevdiğiniz bir manzara ile değiştirmenin sizi mutlu edeceğini söylüyor.
  • Seksi anlarınızı düşünün. Sekse vaktiniz yoksa bile zihninizde özel bir anınızı canlandırmak da içinize mutluluk hissi yayılmasını sağlayacak.
  • Biraz ara verin, müzik dinleyin ve biraz mola verin.
  • Kulaklıklarınızı takıp sevdiğiniz melodilere kendinizi bırakmanızı öneriyor. Yavaş tempo sizi sakinleştirirken, daha güçlü ve ritmik bir melodi, üzerinizdeki sıkıntıyı atmanıza yardımcı olur.
  • Kırmızı rujunuzu sürün. Kırmızı dudaklar etrafa güven ve cazibe yayar. Etrafınızdakilerden göreceğiniz olumlu tepkilerle, içinde bulunduğunuz kötü ruh hali yerini, seksi ve kendinden emin bir havaya bırakır.
  • Gülmek için interneti kullanın. Gülerken kendinizi kötü hissetmeniz mümkün değildir. Canınız sıkıldığında bir mola vermek için youtube gibi sitelerden eğlenceli bir video indirebilirsiniz.
  • Masa lambanızı yakın. Çalışırken yukarıdan gelen yoğun ışık, stres ve rahatsızlık duygusu yaratabilir. Oysa ki masanızdaki yumuşak ışık kaynağı sizi sakinleştirir.
  • Portakal, mandalina atıştırın. Narenciye yemek ruh halinizi düzeltmenize yardımcı olur. Üstelik soymak zaman aldığı için yavaş yenir ve abur cuburla aşırıya kaçmaktan kurtulursunuz.
  • Beş saniye boyunca derin ve yavaş bir şekilde nefes alın, sonra nefesinizi yine beş saniyede, yavaşça verin.
  • Doğayla bütünlesin. Arada bir öğle yemeğinizi açık havada, örneğin bir parkta yiyin. Çimenlerin üzerine sırtüstü uzanıp doğayı seyredin. Açık havada olmak, kalp atışlarınızı yavaşlatacak ve karamsar ruh halini üzerinizden alacaktır.
alinti
 
Cevap: Moralinizi düzeltin arkadaslar

Portakal, mandalina atıştırın. Narenciye yemek ruh halinizi düzeltmenize yardımcı olur. Üstelik soymak zaman aldığı için yavaş yenir ve abur cuburla aşırıya kaçmaktan kurtulursunuz.

buna kesinlikle katılıyorumm bana yarıyor valla teşeşkürler canım benimm emeğine sağlıkk
 
Cevap: Moralinizi düzeltin arkadaslar

Beş saniye boyunca derin ve yavaş bir şekilde nefes alın, sonra nefesinizi yine beş saniyede, yavaşça verin.
paylaşımın için çok teşekkürler ben genelde bunu yapıyorum... ...
 
Geri
Üst