Muddy şampuan kullananlar fikirlerinizi alabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sevilaym
  • Başlangıç tarihi
S

sevilaym

Forum Okuru
Muddy şampuan kullananlar fikirlerinizi alabilir miyim?

Muddy şampuan kullananlar yorumları melek kadınlar kulubü muddy şampuan fiyatı forum'da.​

Arkadaşlar ben sigara kullandığım için bir de saçlarıma sürekli işlem yaptırdığım için boya vs gibi saçlarımda epey yıpranma var. Bir arkadaşım da sigara kullananlar filan ya da saçlarında sorunları olanlar muddy şampuanı kullanıyormuş. Netten araştırdım açıkçası pek tatmin edici cevaplara rastlamadım. Sizler eğer kullandıysanız fikirleriniz nelerdir bu şampuanla ilgili? Bir de muddy şampuan fiyatı nedir nerede bulabilirim?
 
Merhaba
Yani tırnak içinde bitkisel ürün adı altında her şeyi satar oldular ama ben yine de bitkisel yazsa da bir dermatoloğa danışmadan kullanmamanızı öneririm. Gerçi marketlerden aldığımız şampuanlara bakacak olursan daha fena ama. Gerçekten sorunlu bir saçınız varsa sigara kullanmak da bir dezavantaj aslında saçlar için. Sorunlu saçlar için kafanıza göre şampuan kullanmak yerine uzman birinin size öneride bulunmasını yeğlerim ben. Muddy şampuanın fiyatına baktığımda oldukça da pahalı bir ürün. Muddy şampuan içeriğine baktığımızda yağlanmayı geciktirdiği, kepek sorununu ortadan kaldırdığı, boyalı saçlar ve yıpranmış saçlara iyi geldiği beslediği ve saçları doğal şekilde uzatan bir formüle sahip olduğu yazıyor.

Şampuan seçimi nasıl olmalıdır diye bu yazımıza uygun bir başlık paylaşmak istiyorum sizler için. Saçlarımızı önemsiyorsak bence şampuanımızı da ona göre özenle seçmeliyiz. ''Şampuan seçimi nasıl olmalı'' yazımızda önemli bilgiler bulabilirsiniz.

 
Geri
Üst