Müjde Korona Aşısı Çıkıyor

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Müjde Korona Aşısı Çıkıyor

Korona Aşısı Son dakika ne zaman çıkıyor ?


Selam kızlar her kese günaydınlar olsun. Korona belası bir çok ülkede daha doğrusu dünyada toplamda 1.5 milyona yakın insanın ölümüne neden oldu. Tüm dünya ülkeleri aşıyı geliştirmek için harıl harıl çalışırken Türk bilim insanı Uğur Şahin ve Özlem Türeci bir açıklama yaptılar. Biliyorsunuz Pfizer firması tarafında çalışan bu bilim insanları Reuters'a biraz önce bir konuşma yaptılar işte haberin açıklaması

korona aşısı çıkıyor.jpg


Geçtiğimiz haftalardan itibaren özellikle aşıyı her ülke buldum derken Almanya'da bulunan bu Pfizer firması bir açıklama ile aşıların yüzde 90 %95 oranında virüse karşı etki sağladığını açıklamışlardı. Her kadın gibi ben de acaba dedim ama gelen haberler güzel kızlar.

Yılbaşından önce aşının çıkacağı ve kullanım için izin alacakları gelen haberler arasında. Tam tarih te 25 aralık 2020 diye bahsediliyor. Artı aşının yan etkilerinin düşük olduğu yapılan açıklamalarda yer alıyor. Habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 
Muhtemelen önümüzdeki mart ayında yani 2021 Martında çıkacak, ama ekonomimiz bu kadar bozukken bizlere ne zaman gelecek, gelir ise bize ne zaman ulaşacak muamma :) dediğiniz gibi çıksın da bu illetten bir kurtulalım da kilo aldık evde pasta börek yapmaktan usandık diyebiliriz :)
 
Geri
Üst