Murat Dalkilic

destina68

Yeni Üye
Üye
Murat Dalkilic
murat dalkılıç dövmesi murat dalkılıç ın dövmesi kaç yaşında dalkılıçın boyu
6597724.jpg

Murat Dalkılıç, (Doğum : 7 Ağustos 1983) İzmir doğumlu olan Murat Dalkılıç Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümü öğrencisi olarak okumaya devam etmekte.Piyano eğitimi alan Murat Dalkılıç 15 yaşında ilk müzik grubunu kurdu ve Kampusistan dizisinde oynadı.

Hayatı
Kuşadası'nda orta öğretimi yıllarında sosyal faaliyetlere eğiliminden dolayı derslerini bile aksatan Murat Dalkılıç o dönemde basketbolcu olmaya karar verdi.Bir yandan da müzik , resim ve basketbolun dışındaki diğer sosyal faaliyetleri de hobi olarak yapıyordu .
15 yaşında okulda ilk müzik grubunu kurdu ve grubun solistliğini üstlendi.Kuşadasısporda profesyonel basketbolcu olduğunda daha 17 yaşındaydı.1 yıl sonra basketbolu tamamen bırakıp müzik yapmaya karar verdi ...

Kariyer
Müzik kariyerine ilk olarak cafe barlarda gitar çalarak başlayan Dalkılıç , çok kısa bir süre içerisinde müthiş bir yol katetti . İzmir 'in gece hayatındaki en önemli clublarından sonra bütün Türkiye 'de önemli clublarda sahne programlarına devam etti.... Kendisinden oldukça söz ettiren ve müthiş bir çıkış yakalayan Murat Dalkılıç Aynı zamanda Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünde öğrenimini sürdüren Dalkılıç şimdilerde İzmir Soho Plusta Haftalık sahne programlarıyla tüm hayranlarının beğenisini kazanmaya devam ederken bir albüm çalışması içinde ve çok yakında hem oyuncu hem de müzik adamı kişiliğiyle sizlerin önüne çıkacak ...

Albüm

  • Kasaba
 
Cevap: Murat Dalkilic

muratbozvemuratdalklpf5.jpg

muratdalkl2kf0.jpg


wol_error.gif
Resim boyutu değiştirildi. Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın. Resmin Orjinal boyutları 2592x3872 px Ve Boyutu 182KB.
muratdalkl1gn8.jpg
 
murat dalkılıç

çok yakışıklısın sesin çok tatlı şarkıların çok güzel seni çok seviyoruz başarılarının devamını diliyoruz
 
Son düzenleme:
muratımmmmm

ben murat dalkılıçı çok seviyorum hiç kimseye kaptırmam tatlı aşkımı abenim aşkım sewgilim bitanem bunu anlayın :)
 
murat sana hastayım seni çoooooooooooooook seviyorum başarılarının devamını dilerim
 
Geri
Üst