Murat Kurum 100 bin kadına 100 bin tl destek verecekmiş ?

analiz köşesi

Yeni Üye
Üye
Murat Kurum 100 bin kadına 100 bin tl destek verecekmiş ?
murat kurum seçimi kazanırsa ilk işini kuran 100bin kadına 100 bin tl destek vereceğini vaat ediyor.. ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
 
çok iyi düşünülmüş girişimci kadınların da desteklenmesi gerek o kadar genç çalışkan kızlarımız var maddi desteğe ihtiyacı olanlar için güzel bir proje
izmirde de benzer projesi var galiba sadece istanbul için konuşmak gibi olmasın kadın girişimcileri desteklenecek proje yapmış hamza dağ, varsa çalışan izmirli kadınlar dikkatine:))
 
Umarım Murat Kurum bu dediğini yapar ama siyasette bimr çok verilen sözlelrin yerine getirilmediğini hatta bunun için çaba bile sarfedilmediğini bilecek yaştayım. Umarım kazanır umamrım dediğini yapar. Sevgiler.
 
görüşümü saklamıyorum çok aslında zaten ama çalışan belediyeler de belli. karşıt görüşlü olanların bile bi dönem akp adaylarını seçip şehrin standartlarını yükseltip sonraki seçimde tekrar desteklediği partiye vermeleri gerek, büyükşehirler virane gibi olmasın. başkanlık seçimi değil sonuçta belediye seçimlerinde isme ve hizmete bakılsa daha iyi olur
 
Geri
Üst