Mutfak dolapları modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Mutfak dolapları modelleri
mutfak dolapları modelleri, en yeni mutfak tasarımları, dekorasyonu ile ilgili tüm bilgileri sizler için paylaşıyoruz.

Biz bayanlar için mutfak modeli ve dekorasyonu büyük önem taşır. Nasıl taşımasın ki sonuç ta vaktimizin çoğu mutfak da iş ve yemek yaparak geçiyor. Mutfak modeli ve konforu ne kadar düzenli iyi olursa bayanların da bu alan da geçirdikleri zaman keyifli bir hale gelecektir.
2016_mutfak_modelleri-1.jpg

Ankastre setler ile mutfaklar daha estetik bir görüntüye kavuştu. Tabi bunun yanın da hayatımıza kattığı kolaylıklarını da unutmamak gerek...
Kırmızı mutfak modelleri, her sene değişmeyen mutfak dolabı renkleri arasın da yer almaya devam ediyor. Kırmızı, siyah ve beyaz mutfak dekorasyonu, ada mutfak modelleri ve bar tabureli mutfak modelleri bayanların da beğendiği modeller arasın da yer alıyor.

l-mutfak-modelleri-2016-3.jpg


Beyaz mutfak modelleri ise benim de çok sevdiğim mutfak rengi arasın da yer alıyor. Son yıllar da özellikel country tarzı mutfak dolapları da en yeni mutfak tasarımlarına eklenerek mutfaklar da yeni bir estetik şıklık kazandırdı. Beyaz mutfak modelleri, bulunduğu yeri hem daha çok aydınlık ve ferah gösteriyor hem de temizliği bana göre koyu renk mutfak dolaplarına göre çok daha kolay...
2016-Amerikan-mutfak-modelleri-5.jpg

Amerikan tarzı mutfak modelleri modern mutfak modelleri, klasik ve avangard mutfaklar... Tarzınızı mutfağınıza yansıtmak adına mutlaka renk ve tasarım olarak birini seçersiniz. Krem ve kahverengi mutfak dolaplarının da en popüler renkler arasın da olduğunu vurgulamak gerekiyor.
Ayrıca mutfak dekorasyonları konumuzu da inceleyebilirsiniz.

İkea mutfak modelleri
 

Ekli dosyalar

  • Mobilya_3995316.jpg
    Mobilya_3995316.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 588
  • parlak kapuçino membran.jpg
    parlak kapuçino membran.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 591
  • Membran mutfak 3.jpg
    Membran mutfak 3.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 542
  • Membran mutfak 10.jpg
    Membran mutfak 10.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 571
Son düzenleme:
Geri
Üst