Mutsuzum.. :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ec_el
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Mutsuzum.. 🙁

bende çok mutsuzum 1 yıllık sözlüm tarafından aldatıldım şimdi kolu kanadı kırık biriyim hakedecek bişeyde yapmadım ama hakkım haram olsun ona.

Melekler mutsuz olmak için o kadar bahane buluyoruzki kendimize,yaşadıkça neler görüyoruz..Şu kısacık hayatta üzülmeye değmez..Beterin beteri vardır derler.Elimizdekinin kıymetini bilelim..Yaşamak çok güzel,böyle melekler arasında olmak daha da güzel..

kimse aldatılmayı haketmez masal perisi üzülme senin bir suçun yok iyiki sözlüyken bitmiş ya evli olsaydın daha kötü olurdu ALLAH kimsenin başına vermesin kafana takma yanında biz melekler varız hiçbir melek üzülmeyi hak etmez hayat kötü olduğu kadar güzel şeylerde getirir geçmişi bırak geleceğe bak

bak birtanem eğer o seni aldatmışsa demekki o seni hak etmemiştir.aldatmak basit bişey değil canım.bence hiç üzülme ben olsam umrumda bile olmaz o aslında seni değil kendini aldattı.yakında o da gerçekleri görür pişmanlık duyar ama çok geç olur herşey için.sen hiç üzülme haline şükret ki evlendikten sonra değil de gerçek yüzünü şimdi gördün.ne insanlar var canım benim..

meleklerim üzülmeyinnn hep kötüyü düşünmeyin yaa biraz çevrenizdeki iyi şeyleri görün bakın böyle daha çok mutlu olucaksınız..sizleri seviyorum

Benimde bazen kendimi çok mutsuz hissettiğim olmuyo değil..ama önemseme bunu bizler varızya🙂

Geri