SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Aralık 2019 #31 Olsun kılarsın inşAllah ya sıkıntı yapma. Namaz, benim olmaz ise olmazımmm. Aşkıııııımmm
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #32 SadmiN' Alıntı: Olsun kılarsın inşAllah ya sıkıntı yapma. Namaz, benim olmaz ise olmazımmm. Aşkıııııımmm Genişletmek için tıkla ... vav çok güzel namaz güzel tabi 😉en çok namaz kılanlari kıskanırım
SadmiN' Alıntı: Olsun kılarsın inşAllah ya sıkıntı yapma. Namaz, benim olmaz ise olmazımmm. Aşkıııııımmm Genişletmek için tıkla ... vav çok güzel namaz güzel tabi 😉en çok namaz kılanlari kıskanırım
M Mügü Paylaşımcı Melek 26 Aralık 2019 #34 hu ikindi namazınıza kıldım darısı akşama 1 günlük kaza namazı kılındı
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Ocak 2020 #38 Benim yatsı duruyor gündüz danalar gibi yattım onun için geciktirecem biraz ama kılar öyle yatarım inşallah 🙂
Benim yatsı duruyor gündüz danalar gibi yattım onun için geciktirecem biraz ama kılar öyle yatarım inşallah 🙂
M Mügü Paylaşımcı Melek 2 Ocak 2020 #39 SadmiN' Alıntı: Benim yatsı duruyor gündüz danalar gibi yattım onun için geciktirecem biraz ama kılar öyle yatarım inşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah kılarsın kız
SadmiN' Alıntı: Benim yatsı duruyor gündüz danalar gibi yattım onun için geciktirecem biraz ama kılar öyle yatarım inşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah kılarsın kız
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Ocak 2020 #40 Yok canım Aşkım dedim da daha nası kılmayayım insan aşkından vaz geçer mi Ömrün sonuna kadar devammmm <3
Yok canım Aşkım dedim da daha nası kılmayayım insan aşkından vaz geçer mi Ömrün sonuna kadar devammmm <3