Nane Cilt Maskesi

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Nane Cilt Maskesi
Evde kolaylıkla yapabileceğiniz fesleğen maskesi ile cildinize hem canlılık kazandırır, hem mükemmel bir bakım yapmış olursunuz. Bir miktar fesleğen yaprağını kaynatın, soğuduktan sonra suyu ile cildinizi yıkayın. Fesleğenin, temizleyici ve canlandırıcı etkisi hücreleri yenileyerek cildin elastikiyetini arttırıp ışıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlayacaktır.



YIPRANMIŞ GÖRÜNTÜ



Nane maskesi ile cildinizin yıpranmış görüntüsünün düzelmesine yardım eder. Taze nane yaprağını 1 çay fincanı suyla kaynatın, süzün bir elmayı soyup rendeleyin. Nane suyuna ilave edip karıştırın, daha önceden temizlediğiniz yüz ve boynunuza masajla yedirerek sürün.20 dakika bekletip cildinizi yıkayın ve havlu ile kurulayın.





VÜCUT ÇATLAKLARINI ÖNLEMEK İÇİN İPUÇLARI



Bol su için.



Kilo alıp vermekten kaçının.



Yumuşatıcı yağlar, A, E ve F vitamini kal ojen, elastin ve hyalüranik asit yönünden zengin çatlak giderici kozmetik ürünleri kullanmayı alışkanlık haline getirin.



Çok dar giysi giymeyin, bu tür giysiler kan dolaşımını güçleştirerek, cilde gereken oksijenin sağlanmasını engeller.



Çatlaklara engel olabilmek için karın, göğüs ve bacakları esnemeye alıştırmak gerekir. Çeşitli losyon ve yağlar cildin esnemesine yardımcı olur.



Masaj, soğuk-sıcak su ile soğuk duş, düzenli egzersiz cilt ve kasların oksijenle beslenmesi açısından önemlidir. Çünkü güçlü hücreler çatlamazlar.
 
Geri
Üst