NASA: Her an bir uzaylı görebiliriz

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
NASA: Her an bir uzaylı görebiliriz
Uzaylılar Var mı ?
Yüzyıllardır insanların kafasını beynini yeyip bitirdiği Hollywood filmlerinde en fazla gişe rekoru kıran filmlerde konu edilen şey gerçek mi oluyor ? Gerçekten de uzaylılar var mı ? İşi dini boyutta düşündüğümüzde Alemlerin Rabbi Olan ALLAH'ın gücünü mü sınırlamamız gerekiyor yok diyerek ? Gerçekten de sizler uzaylı olup olmadığına inanıyor musunuz ? Var mı Yok mu ?
uzaylılar var mı.jpg


Canım meleklerim, burada yazılanların bir kısmı benim kendi beyanatlarımdır bunu baştan belirteyim. Yani bilimsel bir dayanağı yoktur. Yazının ilerleyen bölümlerinde bilimsel dayanağa da yer vereceğim. dini hususta baktığımızda Alemlerin Rabbi Olan ALLAH her şeyi yoktan var etmiştir. Bu kadar büyük galaksilerin olduğu ve boyutu uzaklığı bilinmeyen evrende, sadece Dünya denilen bir yer yarattı ve içine biz insanları hayvanları bitkileri mi attı ? Eee peki o zaman neden Alemler deniyor. Alemlerin Rabbi ise ( ki öyle ) neden kıytırık bir dünya ile uğraşsın ki neden onun gücünü sınırlayalım neden başkaca zeki yaratıkları yaratmış olmasın. Ben, Allah'ın bu evrende bir çok medeniyet ve akıllı zeki varlıklar yarattığına, ahirete inandığım gibi inanıyorum. Bilimsel olarak bilim adamlarının da yazdığı çizdikleri anlattıkları yine benim tarafımdan da takip ediliyor.
uzaylılar gerçekten var mı.jpg


Geçtiğimiz Gün İngiliz bilim insanları bir araştırma yapmış ve öne sürdüğü şey de şu, Samanyolu Galaksisi'nde 30 dan daha fazla zeki yaratık ( insanımsı varlıklar yada başka varlıklar ) Olabileceğinin altını çizmiş ve anlatmış haber sitelerinde görmüşsünüzdür. Hatta The Astrophysical Journal dergisinde de bu yazı yayınlanmış durumda. Peki bu amcalar ne diyorlar ?

Arkadaşlarda bizdeki gibi ekonomik sıkıntı olmadığından dolayı bilime de deli şekilde bütçe ayırıp önem verdikleri için insanlar araştırıyorlar. Yani ben, bi gün uzaylı gelirse İzmir'e değilde USA gibi ülkelere inanacağını düşünüyorum. Bize gelip napacaklar ki :D:D

Şimdi bu arkadaşların yaptığı bir araştırmada şunları söylüyorlar. diyorlar ki, bir gezegen olabilmesi için yani dünya gibi bir gezegenin oluşması ve yaşam formunun şekle uygun olması için tam 5 milyar yıl gerekiyor diyorlar. Bunlarda başlıyorlar araştırmaya, Güneş gibi yüksek metal içriğine bir yıldız olduğu ve bu yıldızın yörüngesinde de dünyalar olduğu varsayımından yola çıkmışlar. Sonra demişler ki eğer bir medeniyet var ise ortalama olarak dünyadan 17 bin ışık yılı uzaklıkta ancak olabilirler. Yani araştırmanın şu anda elle tutulur bir tarafı yok. Araştıranlar İngilizler ve onları Profesörleri olun ca, benim gibi uzaylı meraklıları işte biraz heyecan yapıyorlar.

Sahi kuzum bu hususta sen ne düşünüyorsun. Gerçekten uzaylılar var mı ? Ne zaman görebiliriz ? Zeki Müren'i tanırlar mı acaba :D:D
 
Son düzenleme:
Uzaylılar ile ilgili bi karikatür buldum onu eklemek isterim. Karikatür sahibini bilemiyorum google görsellerde buldum. EĞer karikatürün sahibi iseniz sizin sitenize link vermek isteriz lütfen konumuzdan ulaşınız :)

uzaylilar-niye-gelmiyo-ozer-aydogan.jpg

hahaha
 
Ya aslında inanıyorum ben o kadar görüntü var zaten Nasa vs bunu artık inkar etmiyor varlar tabiki :)
 
Geri
Üst