Nasıl söylemeliyim :/

canım anne bu seni dinleyecektir. onun en sevdiği yemekleri yap birgün veya sadece sevdiği bir içecek de olur. sonra oturun annecim sana söyleyeceklerim var diye başla lafa...:)
 
çok sewindim senin adına en doğrusunu yaptın bnde annemle arkadaş gbyımdir herşeyi paylaşır dertleşiriz herkezin annesi bnm annem gb olsa hiç sorun kalmaz 8))
 
arkadaşlar aynı sorunla bende karsı karsıyayım.. yasım 18 ve bir ilişkim var henuz cok taze 4 aylık ama hayatım boyunca karsıma çıkan en doğru insan olduğunu düşünüyorumm.. niyetim evlilik değil şimdilik yasım bunun için uygun değil bence bunu biliyorum.. ama herşeyden annemin haberi olsun istiyorum yalan söylemek istemiyorum.. benim annem böyle şeylere başkaları anlattığında çok esnek bakar ama sıra bana yani kendi kızına gelince çok sert bi tavır sergileyebiliyor. daha önce 4 yıl önce hoşlanıyorum demiştim başka bi çock için ve evden cıkartmama veya yaptığım her harekette kusku duymaya başlamıştı.. son zamanlarda davranışlarımdan anlıyor bi gariplik olduğunu ama ben yine aynı tepkilerle karsılaşmaktan korkuyorum..LÜTFEN yardımcı olun çok ihtiyacım var..
 
ben olsam şöyle başlardım : anne sen hiç aşık oldun mu :)))

şaka bi yana ben de zamanında söylemedim söylemedim tam istemeye geleceklerken söyledim :)) ii oldu ama bi anda he demek zorunda kaldılar :)))
 
benimde yaklaşık 1 yıllık bi ilişkim var ve annem ilk gününden beri biliyor,hatta akıl falan bile verir :) mesela ayrılık dönemimiz oldu kısa bi süre annem o sırada nası sinirlendi buna kızdı falan :) annenin bilmesi ne olursa olsun çok iyi oluyor,arkanızda oluyo ve için rahat oluyor.babam bilmiyor ama annem diyo üni.ye git ben ona yavaştan çıtlatırım diyor falan :) hatta bu olay çok komiğime gidiyor sizede anlatıyım.ben bu sene sınava girdim sevgilimde ve biz fen sınavına aynı okulda giriyorduk,ben raşite bakıyorum bakıyorum göremiyorum daha doğrusu öyle rahatça kolaçan edemiyorum ortalığı onunda babası var yanında.neyse işte annem dedi ki bana "sen sürekli etrafa bakıp durma millet yanlış anlarşmdi ben bakarım snin yerine gözlük var kmse anlamıyo nereye baktığımı zaten" dedi ayy ne gülüyorum hala bu olaya :)

velhasıl kelam annelerin bilmesi gerçekten çok iyi oluyo,inşallah hepiniz söyleyebilir ve güzel tepkiler alırsınız :)
 
Saklamak dogru degil canim,arkadas ayrimi yapmadan kiz veya erkek ben hepsini soyleme taraftariyim,kimden ne zarar gelecegi belli olmaz.Kim kimdir nedir necidir bilmeleri gerekli hele de bu zamanda.
 
annemin bildiğini sonradan öğrendim güüya saklıyodum bide hahaha iş meydana çıkınca istememişti haklıydıda aslında derdi onun olması değil sevgilimin olmasıydı tam üni sınavlarına hazırlanıyodum lise sondum ama ben şimdiye kadar böyle birşeyle geldim mi karşısınıza ikisini de yürütürüm ben dedim. Yürüdü müü hayır ama kadeeeeer kısmet diyorum şimdi herkes biliyo acayip rahatım tabi babam hariç :D:D
 
Bende anlatmıştım bizimkilere ama hiçte olumlu bi cevap almadım ama vazgeçmedim de. Bildikleri için hep kuşkucu oldular dışarı çıkmama izin vermediler telefonumu aldılar daha bi sürü şey yaşadım 2 yılda ama vazgeçmedim vazgeçmemde... Zamanı gelince Rabbim inş. o günleri gösterirse bizlere isteselerde istemeselerde kabullenicekler...
 
Geri
Üst