ne yapsam şaşırdımm artıq...
off...meleklerim ne yapsam şaşırdım artıkk...
ya ben mii abartıyorum yoksa yine kıskanclık krzi mi geciriyorum anlamadım...
hanii benimm biricik sevdiğim varya dün gece teyzesinde uyuyakalmışş...neyse efendim sonraa yattıgı yatakta teyzesinin kızının yatagı kız benle aynı yaşta yaa...neyseee...sonra ben bunla buluştum teyzesının kızını gördümm kızz sevgilime yanımda el şakalarıı canımlar tatlımlar demez mi delii oldumm
baya tartıştıkk..bana ben akrabalrıma bakacak kadar ş... değilim dedii bendee senin baktıgın gibi bakamam akrabalarına onlar benim için kızz ve ben senii bir kızla aynı ortamda görmek istemiyorum dedim..iyii demiş miyim.....yaa bir deee cok yakınlar teyze kızıyla süreklii onlarda neredeyse...orada sevdiğimin kafasını yarmak geldiii içimden ama ortam müsait olmadıgındann yapamadım...
ya ben mii abartıyorum anlamıyorum tamam kıskancım... tamam tamam..cok kıskancım kabul ediyorumm ...
size soruyorum bu durumu ne yapayım?nasılll kıskanc olmayım?bu durum normal mii yaa...ayyyyyyy...
ya ben mii abartıyorum yoksa yine kıskanclık krzi mi geciriyorum anlamadım...
hanii benimm biricik sevdiğim varya dün gece teyzesinde uyuyakalmışş...neyse efendim sonraa yattıgı yatakta teyzesinin kızının yatagı kız benle aynı yaşta yaa...neyseee...sonra ben bunla buluştum teyzesının kızını gördümm kızz sevgilime yanımda el şakalarıı canımlar tatlımlar demez mi delii oldumm

ya ben mii abartıyorum anlamıyorum tamam kıskancım... tamam tamam..cok kıskancım kabul ediyorumm ...
size soruyorum bu durumu ne yapayım?nasılll kıskanc olmayım?bu durum normal mii yaa...ayyyyyyy...