P
papatya422
Forum Okuru
Ne Zamana kada adet görmezsem test alıp yapmalıyım Pcos ve hamilelik
26 yaşındayım ve eşimle 2 senedir evliyiz şu ana kadar doğum kontrol hapı ile korunmuştuk fakat bende pcos olduğu için ben zaten 5 seneye yakındır dkh kullanıyordum pcosumu 19-20 yaşlarımda öğrenmiştim kilo problemim yok tüylenme ve insülin direnci problemim de yok sadece sivilce konusunda biraz erkek tipi sivilcelerim var şimdi çocuk düşünmeye başladığımız için geçen ay hap kullanmayı bıraktım adetlerim kullanmadığım dönemlerde geç olurdu zaten ama bu ay nasıl olacak bilemiyorum uzun bir süre geçtiği için son adet tarihim 5 aralık idi bugün aslında adet olmam lazım ama olmadım hapı bıraktığım için de ne zaman olurum bilemiyorum şuan için bel ve bacak ağrım var bir haftadan uzun bir süredir devam ediyor fakat göğüs ağrım hiç yok yorgun bitkin hissediyorum ve çenemde ve alnımda büyük ağrılı sivilceler çıktı bunun dışında bir pms belirtisi de gözlemlemedim hamile olabilme ihtimalim sivilce çıktığı için yok gibi geldi adet olacağım gibi hissediyorum ama yakın da değilmiş gibi acaba ben ne zamana kadar adet görmezsem test alıp yapmalıyım bir bilgisi olan var mı