Neden ben diyenlere

PeLiNiM

Yeni Üye
Üye
Neden ben diyenlere
Zaman zaman olaylar karşısında neden ben? diye sormuş,karamsarlığa kapılmışızdır.Bu yazıdan sonra neden ben? demeyeceğinize eminim.
Hıncal Uluç köşesinde yazmıştı: ”Wimbledon’ın ilk zenci şampiyonu efsanevi tenisçi Arthur Ashe, kan naklinden kaptığı AIDS’ten ölüm döşeğindeydi. Hayranlarından biri sordu: ”Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti? ” Arthur Ashe cevap verdi: ”Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar, 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir, 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50’si Wimbledon’a kadar gelir, 4′ü yarı finale, 2’si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasın tutarken Tanrı’ya ‘Neden ben? ‘ diye hiç sormadım. Şimdi sancı çekerken, Tanrı’ya nasıl ‘Niye ben? ‘ derim?
Mutluluk insanı tatlı yapar. Başarı ışıltılı. Zorluklar ise güçlü. Hüzün insanı insan yapar, yenilgi mütevazi. Tanrıya asla ‘Neden ben ‘ diye sormayın. Ne olacaksa olur. ”
 
Ne kadar özen göstersem de yine de ''Neden ben?'' dediğim oluyor.. Aslında olmaması gerekiyor.

:kiss: Gerçekten çok severek okuduğum bir hikaye..
Teşekkür ediyorum paylaştığın için.
+rep.
 
evet bende cok anlamli bulyuorum bu hikayeyi, nekadar dogru olsada, hepimiz yeri geldiginde, sormus yada sorariz neyazikki kendimize bu soruyu...

tskler paylasim icin cnm

+rep
 
Geri
Üst