Neutracy güneş kremi kullananlar var mı nasıl sizce?

H

Heylincee

Forum Okuru
Neutracy güneş kremi kullananlar var mı nasıl sizce?

Neutracy güneş kremi kullananlar melek kadınlar kulübü neutracy güneş kremi nasıl kullanılır forum'da.​

Hanımlar temmuzda kısa bir tatil planlıyoruz daha önce Nivea filan kullandım güneş kremi olarak bu sefer size neutracy güneş kremini sormak istiyorum. Neutracy güneş kremi kullananlar var mı nasıl koruyuculuğu acaba? Ayrıca bu güneş kremini çocuklarımda da kullanabilir miyim?
 
Merhabalar
Yaz geldi haliyle güneş kremleri kullanmamız gerekmektedir cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korunmak için yüksek koruyuculu olan Güneş kremlerini tercih etmeliyiz. Sizin sorduğunuz Güneş kremine gelince neutracy güneş kremi hem yağlı ciltlere hem karma ciltlere hem de kuru ciltlere uygun bulunabilmektedir yüksek koruyuculu sayesinde güneşin zararlı ışınlarını süzerek yüksek bir koruma sağlar. Eğer tatile gideceksiniz bu kremi almanızı öneririm kullanırken de güneşe çıkmadan 20 dakika önce cildinize yedirerek sürebilirsiniz. Eğer havuz yıla denize gelecekseniz yedikten sonra tekrardan kreminizi sürebilirsiniz. Terleme sonrasında da kremi yenilemenizi öneririm. Güneş kremi tamamen günlük kullanıma da uygundur hatta çocuklarınıza da kullanabilirsiniz.

Şimdi sizler için güneş kremi ile alakalı bir yazı paylaşmak istiyorum. İlginizi çekeceğini düşündüğüm için yazıyı incelemenizi de tavsiye ederim. "Güneş kremi seçerken dikkat edilmesi gerekenler" yazımız aslında herkesin okuması gereken bir yazıdır.

 
Ben size ve çocuklarınıza hangi marka olur ise olsun mutlak suretle en az 50 faktör korumalı bir marka alın derim. Yani markada önemli. ama koruma faktörü yüksek olmalı kesinlikle buna dikkat edin derim.
 
Geri
Üst