Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yemin ederim şu anda gülmekten küçük dilim görünüyor Yok böyle bişey ya Cemoş sen piçoların süzmesisin Koptum vallahi billahi tillahi koptum Süzme piçomenmin, mükemmel ötesi bir iş çıkarmışsın, emin ol ki sanki Nihat Doğan konuşmuş gibi yazmışsın
Gel öpecem vallahi bırakmam öpecem, gıdığını mıdığını öpecem Ayy gülmekten ellerim boşaldı klavyeye basamıyom Konuda açamam şimdi Sinirlerim bozuldu uyyyy Cemoş sen bir süzme piçosun tee okaaa Başka söze gerek yok tek kelimeyle süzmesin
Ustam Cemoş ve bendeniz GREY hiçbir masraftan kaçınmayarak Dominik Cumhuriyetine yani survivor adasına gittik
Nihat ile hindistan cevizi ve koko yedik.
Çok olaylarla karşılaştık ama yılmadık Nihat'ı teselli ettik çünkü o ülkesinden iki insan görmüştü ve bu duruma dayanamayarak ağladı.
İşte size Survivor çekim hatıralarımız kameranın arkasında yer alan bendim. İnanmayanlar için işte size Ustam Cemoş ve Nihat Doğan'ın resminin yer aldığı fotoğrafı ekliyorum.
Sakın Ustam Cemoş'a kilolu diye bakmayın Dominik'in havası çarptı bizi. Ülkemize döndüğümüzde eski fit vücutlarımıza geri dönmüş olduk
İşte size çekim hatıralarımız. Herşer gazatacılık için herşey MM için 😀
Telif hakları bizde saklıdır. Bizzat kendim yaptım izinsiz alıntı yapmayalım.
grey