fuşya Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #11 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 Bilgecim tekrar hoşgeldin 🙂 Çok memnun oldun seni de burada görmekten. Güzel vakit geçirmeni dilerim.
Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 Bilgecim tekrar hoşgeldin 🙂 Çok memnun oldun seni de burada görmekten. Güzel vakit geçirmeni dilerim.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #12 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 fuşya' Alıntı: Bilgecim tekrar hoşgeldin 🙂 Çok memnun oldun seni de burada görmekten. Güzel vakit geçirmeni dilerim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Fuşyam, hoşbulduk... Ben de memnunum 🙂
Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 fuşya' Alıntı: Bilgecim tekrar hoşgeldin 🙂 Çok memnun oldun seni de burada görmekten. Güzel vakit geçirmeni dilerim. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Fuşyam, hoşbulduk... Ben de memnunum 🙂
A asena66 Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #13 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 Bilge hoşgeldin canım.Umarım hep birlikte hoş vakit geçiririz.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #14 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 asena66' Alıntı: Bilge hoşgeldin canım.Umarım hep birlikte hoş vakit geçiririz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Asenacım... Sağolasın...
Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 asena66' Alıntı: Bilge hoşgeldin canım.Umarım hep birlikte hoş vakit geçiririz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Asenacım... Sağolasın...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Ağustos 2007 #15 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 Arkadaşımız başbakan gibi karşılanmış şimdi bende hoşgeldiniz demesem ayıp olurdu HOŞGELDİNİZ 🙂
Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 Arkadaşımız başbakan gibi karşılanmış şimdi bende hoşgeldiniz demesem ayıp olurdu HOŞGELDİNİZ 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #16 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 M.C' Alıntı: Arkadaşımız başbakan gibi karşılanmış şimdi bende hoşgeldiniz demesem ayıp olurdu HOŞGELDİNİZ 🙂 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim M.C Hoşbulduk... Arkadaşlar sağolsunlar, onlar sayesinde geldim buraya 🙂 Sevgiler
Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 M.C' Alıntı: Arkadaşımız başbakan gibi karşılanmış şimdi bende hoşgeldiniz demesem ayıp olurdu HOŞGELDİNİZ 🙂 Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim M.C Hoşbulduk... Arkadaşlar sağolsunlar, onlar sayesinde geldim buraya 🙂 Sevgiler
şeker kız Yeni Üye Üye 27 Ağustos 2007 #18 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 Hoşgeldinnn, keyifli forumlar dilerim.
M Misafir Forum Okuru 27 Ağustos 2007 #19 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 hoş geldin arkadaşım😉keyifli forumlar ve bol paylaşımlar diliyorum🙂
Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 hoş geldin arkadaşım😉keyifli forumlar ve bol paylaşımlar diliyorum🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ağustos 2007 #20 Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 ChaRacTeR' Alıntı: sitemize hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, teşekkür ederim...
Ce: Nihayet ben de teşrif ettim 🙂 ChaRacTeR' Alıntı: sitemize hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum, teşekkür ederim...