Nişanlım garip davranmaya başladı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Birsen1998
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

Birsen1998

Forum Okuru
Nişanlım garip davranmaya başladı
Nişanlım garip davranmaya başladı nişanlım 2 haftadır ben aramayınca aramıyor kadılar kulübü

Nişanlımla okulda başladı birlikteliğimiz 3 yıl okul sürecinde daha sonra da 2 yı ardından nişanlandık ikimizde şuan çalışyoruz 6 aydır nişanlıyız ama her gün arayan adam 2 haftadır ben aramayınca aramıyor. Aramızda birşey geçmedi yani onu kıracak bir şey de yapmadım neden aramıyorsun dediğim de çok yoğun olduğunu hem görüşüyoruz kimin aradığı çok muönemli sen de arayabilirsin çok takılma ararım diyor ama 2 haftadır bu durum iyice canımı sıkıyor. Dışarı yemeğe çıkalım dedim yemekte de durgun bir şey konuşmuyor ben sorunca ya da bir konu açınca konuşuyor . Şüphelenmeye başladım aldatıyor olabilirmi hi zannetmiyorum ama derler ya şeytan azapta gerek diye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vallahi bir kadın olarak sizlerin düşüncesini aynen ben de taşıyorum. Yani öyle bi şüpheniz var ise işi boşlamayın bi araştırın bakın. Ama öte yandan ekonomi kötü belki işyerinde canını sıkan ya da normal hayatta canını sıkan ama size anlatamadığı bir durum olmuştur biraz beklemeniz de fayda olduğunu düşünüyorum. Aldatmaya bağlamayın hemen lütfen. Zaman ne gösterecek bize de yazın merakta bırakmayın. Umarım korktuğunuz bi durum yoktur. Ama açık açık sorun bakalım durumunda davranışlarında bir değişiklik olacak mı misal kekeleyecek mi terleyecek mi bunlarda önemli bir kadının bir kadından daha başka bir düşmanı olamaz bunu da unutmayalım 🙂

Geri