Nişanlımla ilişkiye girdim hamile olabilir miyim hamile miyim lütfen yardım kızlar lütfen ?

K

Kıvılcım21

Forum Okuru
Nişanlımla ilişkiye girdim hamile olabilir miyim hamile miyim lütfen yardım kızlar lütfen ?
Kızlar ben nişanlıyım. Bu yaz düğünüm olacak. Biz nişanlımla ilişkiye girdik. Galiba heyecan yaptık, elimize yüzümüze bulaştırdık. Nişanlım yanlışlıkla biraz içime boşaldı. Bu ay 25 inde adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Çok stresliyim. Ne yapacağımı şaşırdım. 3 gün geçti. İlk kez ilişkiye girdiğim için adet düzenimde bozulma olmuş olabilir mi acaba.


Eğer hamileysem mahvolurum. İlk hamileliğimi kürtajla sonlandırmayı düşünemiyorum bile. Düğün tarihimizi de öne alamayız. Adet belirtilerinin tümünü yaşıyor olmama rağmen adet olmuyorum. Göğüslerim çok şişti. Karnımda sancı oluyor. Özellikle sabahları karın ağrısı hissediyorum. Hamilelik şüphesi yüzünden hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Test alıp yapsam sonuç alabilir miyim acaba??? Lütfen yardım edin
 
Eleştirmek gibi olmasın arkadaşım ama madem böyle bir şeye kalkışıyorsunuz neden tedbirinizi almıyorsunuz? Yani onlarca çeşit korunma şekli var. Bir anlık şehvetin kurbanı olmaya ne gerek var. Çok kızıyorum ben böyle şeylere. Ama olan olmuş maalesef. Bence test için erken diye düşünüyorum fakat kan testi sonuç verebilir.


İlk gebeliğinde kürtaj olma durumun elbette ki hiç hoş değil fakat evlilik dışı doğuracak değilsin ya! Neyse hep kötüye yormayalım. Bence bir hafta daha bekle ve hemen kan testi yaptır. İlk kez ilişkiye girmiş olmanın adetinde düzensizlik yapmış olabileceği de bir ihtimal fakat en net cevabı kan testiyle öğrenebilirsin.
 
Aynı durumu yıllar önce ben de yaşadım. O günleri düşündükçe ne kadar cahilmişim diyorum. Biz de nişanlımla aynı hatayı yaptık. Kendimizce her şeyi usulüne göre yaptığımızı sanıyorduk ama nafile. Adet günüm geciktiğinde ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmıştım. Adet günümden 15 gün sonra evde test yapmıştım ve pozitif çıkmıştı. Yığıldı kaldım resmen.


Maalesef 1,5 aylık hamileyken kürtaj olmak zorunda kaldım. Tabi o an ki psikolojiyle hemen kürtaj olup kurtulayım diye düşünüyordum fakat üzerinden yıllar geçti hala unutamıyorum. Çok kötü çok zor bir durum; Düştüğüm o kötü durumdan sonra akıllandım. Bence azcık daha bekle ve hemen test ol. Soğukkanlılığını koru.
 
Evet, maalesef o anın havasıyla bazı şeyleri ciddiye almıyoruz sanırım. Kötüye yormamak elimde değil. İlk kez adetim gecikti. Bazı arkadaşlarım ilk defa ilişki yaşadığım için olabileceğini söylüyorlar fakat bir defa ilişkiye girmekle adet düzenimin bozulmuş olacağı ne bileyim saçma geliyor bana.


Bu stresle endişeyle nasıl bekleyeceğim birkaç gün daha bilmiyorum. Kürtaj olmayı hayal ettikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Hatice Hanım yaşadığınız durumun aynısını yaşamak zorunda kalmam umarım. Sonuçta kürtaj iyi bir şey değil. Kaldı ki ilk bebeğimi bu şekilde kaybetmek çok üzücü sanırım ben de unutamam. Dediğim gibi adet belirtilerinin tıpa tıp aynılarını yaşıyor olmam fakat adet olamamam çok ilginç geliyor.
 
Bnde nısanlımla ilişkiye gırdım ama bnm ıcıme bosalmadı hergun agrım cogalıyor test yaptım bısı cıkmadı sımdı ıse bidaha yaptım hamile cıktım nasıl bısı bnde anlamadım en iyisi doktara gıtmek
 
Bnde nısanlımla ilişkiye gırdım ama bnm ıcıme bosalmadı hergun agrım cogalıyor test yaptım bısı cıkmadı sımdı ıse bidaha yaptım hamile cıktım nasıl bısı bnde anlamadım en iyisi doktara gıtmek

Korunmasız her birliktelik istenmeyen gebelik açısın dan riskir. Cinsel yöneden aktif olanların istenmeyen gebelik için uygun bir korunma yöntemi tercih etmesini öneriyoruz. Ayrıca ev tipi test uyguladıysanız hatalı sonuç almanız muhtemel. Bun dan dolayı yanılma payı olmayan hcg testi yapmanızı öneriyorum.
 
Geri
Üst