Nöbet şekeri hamile kalmayı kolaylaştırır mı? zararları var mıdır?

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Nöbet şekeri hamile kalmayı kolaylaştırır mı? zararları var mıdır?
Nöbet şekeri hamile kalmayı kolaylaştırır mı nöbet şekeri ile hamile kalanlar ve daha fazlası Melekler FORUM'da.

NÖBET ŞEKERİ NEDİR FAYDALARI NELERDİR?


Nöbet şekeri olarak bilmeyenler için kaya şekeri ya da nebat şekeri olarak tanımlayabileceğimiz rafine edilmemiş bir şeker ve sağlığın bir çok yönünde faydalı olduğunu söylenir. Nöbet şekeri en azından işlenmiş şekerlere göre daha kullanıma uygundur. Ama bilirsiniz ya her şeyin fazla kullanımı zararlıdır. Bakalım nöbet şekeri nelere iyi geliyormuş. Şeker denince aklınıza hemen kilo aldıran sağlığımızla oynayan bir şeker gelmiştir ama bu şeker işlenmemiş olduğu için aksine faydalı. Nöbet şekeri vitamin mineraller ve içeriğinde aminoasitler bulunur zengin miktarda. Özellikle en bilinen faydaları arasında soğuk algınlığı boğaz ağrısına birebir. Öksük boğaz ağrısı olduğunda hani kurur boğazınız acır ya nebat şekeri işte bu kuruluğu alıp iyileştiriyor. Rahat nefes almayı sağlayan nöbet şekeri boğaz kısımını gevşetip rahatlatıyor. Nöbet şekeri ağız kokusuna da birebir üstelik ağızda bakterilerle savaşan öncü bir savaşçı. Yüksek tansiyona karşı özellikle kan yapıcı özelliği ile kansızlığa da iyi geliyor. Bir faydası da böbrek taşları kumlarını düşürmesi. Nöbet şekerinin faydalarını bir de bu yazımızdan okuyun.

nobet sekeri hamile kalmayi kolaylastirirmi.jpg


NÖBET ŞEKERİ HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR MI?

Nöbet şekerinin bunca şeye iyi gelmesi şu soruyu da akıllara getiriyor ki bu soru sürekli soruluyor. Acaba nöbet şekeri hamile kalmayı kolaylaştırır mı? Kısırlık tedavisinde bebek sahini olamayan insanlar hala tıp yerine bazı ilkel tedavi yöntemlerini deniyorlar. Bana kalırsa bunları kullanmak yerine doktorlarla bu işi halletmek en iyisi ve en sağlıklısı. Özellikle bildiklerim arasında vajinaya sülük yapıştırmaktan tutun da içine özel karışımlar karıştırıp koymaya kadar bir sürü ilkel yöntemler var ve kadınlar bunları hala deniyorlar. Aslında faydasından çok zararı da olabilir. Nöbet şekeri biraz bana o şekil geliyor. Yani nöbet şekeri ile hamile kalmak için yapılan işlem şu. Nöbet şekeri kristal şeklinde yani limon tuzunu biliyorsanız o şekilde bir şeker. Eziliyor iyice ve rahme yerleştiriliyor. Bunun rahmi koruduğu, iltihap kis filan varsa bunu söküp attığı ve rahmi düzenlediği savunuluyor. Evet bitkiler otlar doğada doğal bulunan her şey belki sağlığımız için doğru kullanıldığı taktirde iyi gelecektir ama bunun tutulup rahme yerleştirildiğini ilk defa duydum. Bu rahme zarar bile verebilir Allah korusun belki hiç bir zaman bebeğiniz olmayabilir.

nobet sekeri ile hamile kalanlar.jpg


HAMİLE KALMAK İÇİN TIBBİ YÖNTEMLERE BAŞVURUN

Hamile kalmak istiyorsunuz yıllardır bu müjdeyi bekliyorsunuz belki doğru size sonuna kadar hak veriyorum ama bu şekil ilkel yöntemler kulaktan duyma uygulamaları uygulamayın. En güzeli gidip doktorunuza muayene olup tahlillerinizi yaptırın belki de kolayca hamile kalabilecekken kendi kendinizi zora sokup işi yokuşa sürüyorsunuz hanımlar.
 
Geri
Üst