hanımlar yeni üye oldum. teoriyi çok duydum ama ayırt edemiyorum. anlayanlar bakabilirler mi?
taze_anne Yeni Üye Üye 21 Kasım 2016 #1 nub teorisinden anlayanlar hanımlar yeni üye oldum. teoriyi çok duydum ama ayırt edemiyorum. anlayanlar bakabilirler mi? Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Kasım 2016
Uzman SühaN Administrator 21 Kasım 2016 #2 Merhaba, üyeliğiniz hayırlı olsun..Erkeğe benziyor gibi.Usg tam net değil.
Uzman SühaN Administrator 22 Kasım 2016 #7 Bu son resim iyi. Erkek demiştim ama büyüterek baktım kız görünüyor.Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
Bu son resim iyi. Erkek demiştim ama büyüterek baktım kız görünüyor.Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah.
ElifSuElifSu Yeni Üye Üye 23 Ocak 2017 #8 BEYZA21' Alıntı: Bu son resim iyi. Erkek demiştim ama büyüterek baktım kız görünüyor.Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Genişletmek için tıkla ...
BEYZA21' Alıntı: Bu son resim iyi. Erkek demiştim ama büyüterek baktım kız görünüyor.Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Genişletmek için tıkla ...
melekts61 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2017 #9 Tahmin alabilir miyim. Moderatör tarafında düzenlendi: 2 Haziran 2017