Nurse Harveys gaz giderici şurup kullananlar acill

  • Konbuyu başlatan Benimannembirmelek
  • Başlangıç tarihi
B

Benimannembirmelek

Forum Okuru
Nurse Harveys gaz giderici şurup kullananlar acill
Hanımlar bebeğimde aşırı kolik var gaz sancıları çekiyor karın bölgesi çok sert doktora götürdüğümde bebeğime nurse harveys verdi bitkiselmiş acaba kullanıp memnun kalan varmı dün daha ilk kez verdim bir de siz bebeklerinize günde ne kadar veriyordunuz? Bebeğim çok sıkıntı yaşıyor uykudan bile ağlayarak uyanabiliyor?
 
benim ikizlerimden biri de yaklaşık 2.5 ay çekti koliği hemen biz tabi dr götürdük ve bitkisel şurup olan nurse harveysi tavsiye etti doktorumuz. Çok iyi geldi günde 3 defa çay kaşığı ile veriyordum ben epey işe yaramıştı. Ayrıca çocuğun sırtını sıvazlayarak ona masaj yapabilirsiniz epey rahatlıyor ama bu şurup işe yarayacaktır göreceksiniz.
 
nurse harveys gaz giderici şurubu oğlumda ve kızımda kullandım bitkisel olduğu için gönül rahatlığı ile kullandım ama oğlumda çok güzel işe yaradığı halde kızımda ki kolik sancılarına karşı çok fazla bir etkisini göremedim farklı gaz gidericilerde denedim ama hiçbiri fayda etmedi ilk aylar çok sıkıntılı geçti ama büyüdükçe şükür kalmıyor kendileri çıkartabiliyorlar gazlarını:D:D
 
Geri
Üst