NUTA Daimi Üye Üye 9 Nisan 2014 #12 aminnn evet onlar beni ben onları dınlıom valla sule özellıkle kavgalıyken
TİTAN *Melekler Mekanı* 9 Nisan 2014 #13 Şimdi söyle bakalım soldan sağa kim kim Ha bir de ikinci resimdeki kol kime ait
NUTA Daimi Üye Üye 10 Nisan 2014 #14 aşağıdaki dayılarımın ve amcalarımın eşleri diğerleri ise kuzenlerim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 10 Nisan 2014 #15 Titan ne meraklısın be ya hakkaten kim onlar nuta Allah sağlıkla mutlulukla aşkla ve huzurla oturmayı nasip etsin tatlım😉
Titan ne meraklısın be ya hakkaten kim onlar nuta Allah sağlıkla mutlulukla aşkla ve huzurla oturmayı nasip etsin tatlım😉
NUTA Daimi Üye Üye 10 Nisan 2014 #16 aminnn mawimmm çok sağol çeyiz çıkışı olduğu için kalabalıktı akrabalarım
toprakk Hamiş Melek 10 Nisan 2014 #17 canım harika evin var Allah güle güle oturmayı nasip eylesin ben bayıldım evine çok güzel 🙂
NUTA Daimi Üye Üye 10 Nisan 2014 #19 ayy sağolun kuzuzlarım agzımızın tadı bozulmasın huzur mutluluk bızımle olsun ınss
mavirüya13 Yeni Üye Üye 10 Nisan 2014 #20 Salon koltuklarında çok hoş rabbim her zaman mutlu mesut misafirler ağırlamayı nasip etsin inşallah