Nutrigen supra cocuklarda ne için kullanılır

  • Konbuyu başlatan Gulizarim
  • Başlangıç tarihi
G

Gulizarim

Forum Okuru
Nutrigen supra cocuklarda ne için kullanılır

Nutrigen supra ne işe yarar melek kadınlar kulübü nutrigen supra kullananlar forum'da.​

Kızlar çocuğum çok zayıf vitamin eksikliği olabilir mi sizce? Vitamin eksikliğine nutrigen supra iyi gelir mi? Çocuğum 3 yaş acaba nutrigen supra kullanabilir miyim? Çocuklarda vitamin eksikliği ve kilo alımını filan destekleyen bir şey olabilir mi nutrigen supra bu işe yarar mı sizce? Doktora danışmadan kullanabilir miyiz?
 
Merhabalar
13 vitamin 5 mineral deposu olan nutrigen supla şurup çocukların vitamin ve mineral eksikliği durumunda yardımcı bir takviye. Nutrigen Supra çocuklar için özel geliştirilmiş bir formül. İçerisinde çocuğu hastalıklardan koruyucu antioksidan hem iştah açıcı hem de çok kilo alımını engelleyici birçok vitamin ve mineral içerikli. nutrigen Supra içerdiği 13 vitamin 4 milyar al üzüm çekirdeği ekstresi ile çocuklarınızın sindirim sistemini düzenler iştahını açar kan yapımını artırır bağışıklık sistemini özellikle güçlendirir çocuk gelişimine destekte bulunan bir takviye edecek kadardır aynı zamandan kronik rahatsızlıkların oluşumunu da engeller. Yine de doktor tavsiyeli kullanmanızda fayda var memnun olanlar çok ama dediğim gibi kafanıza göre kullanmanızı önermiyorum.

Peki iştah açıcı şurupları kafamıza göre böyle çocuklara vermek doğru mu sizce? "Çocuklara iştah açıcı şurup vermek doğru mu" bu konu ile alakalı aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst