O Ses Türkiye Yarışmasının Yeni Jürisi Ebru Gündeş

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
O Ses Türkiye Yarışmasının Yeni Jürisi Ebru Gündeş
o ses Türkiye yeni sezon
o ses Türkiye Ebru Gündeş
o ses Türkiye yeni jürisi


O Ses Türkiye yarışmasın da yeni jüri değişikliği yapan Acun Ilıcalı, yeni jürinin yeni sezon da Ebru Gündeş Olacağını açıkladı.
Haber ile ilgili detay bilgiler ise şöyle;

ebru_gundes-3e1.jpg


Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı çok sevilen O Ses Türkiye programında yer alacak yeni juri üyesinin ismini açıkladı. O Ses Türkiye yeni juri üyesi Ebru Gündeş. Yarışma 3. sezona Eylül ayında başlayacak. Başarılı sunucu yeni juri üyesini bugün açıkladı. 2 sezondur yayınlanan ve reyting rekorları kıran O Ses Türkiye’nin jürisinde değişiklik yapan Acun Ilıcalı Ebru Gündeş'i juri üyesi yaptı. Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise’nin jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye’nin yeni sezondaki ilk değişikliğini bugün Acun Ilıcalı açıkladı. Sosyal medyada yapılacak olan değişiklik ile ilgili tahminler yapılıyordu. Yapılan tahminlerde Ebru Gündeş'in adı çok konuşuluyordu. Çıkarttığı her albümüyle müzik piyasasına yön veren Türkiye’nin en güçlü yorumcularından Ebru Gündeş, O Ses Türkiye’nin juri koltuğuna oturacak.
Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama da tahminleri boşuna çıkarmadı.
Acun yeni juri üyesini şu açıklama ile duyurdu:

Ebru’yla uzun yıllardır tanışırız onu ilk defa bir projemizde göreceğimiz için çok mutluyum çok yakında bir sürprizimiz daha olabilir. Türkiye’nin en iyi sesinin seçildiği O Ses Türkiye yine kıran kırana mücadelelerle Star TV ekranlarında sizlerin karşısında olacak.
 
Geri
Üst